Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Ekobo

De oprichters van het merk Ekobo waren al heel lang bezig met het verbeteren van de manier waarop zij omgaan met mensen en onze planeet. Hun creatieve proces wordt gevoed door hun eigen gezin, bestaande uit drie meisjes. Zo groeit elke collectie naarmate hun eigen kinderen groeien.
 
Het eerste bamboevezelproduct, een kinderset, is bedacht omdat de oprichters Boo & Bruno geen BPA-vrij (en Disney-vrij) baby-servies konden vinden voor hun eerste dochter. Destijds hadden zij als ouders en consumenten moeite om gevestigde merken te vertrouwen, die de enige producten op de markt aanboden. Steunend op hun jarenlange expertise op het gebied van bamboe, zijn Boo & Bruno in 2012 een partnerschap aangegaan met een fabriek in China die een nieuw eco-composiet van bamboevezel heeft geproduceerd. Door zaagsel-afval van chopstick-fabrieken en een voedselveilig hars te combineren, werkten Ekobo samen aan wat nu de BIOBU® FSC-gecertificeerde Bamboo Fiber Collection is. Om zowel het ontwerp als de functie te verbeteren, hebben zij andere materialen met een verantwoorde herkomst aan het assortiment toegevoegd, waaronder kurk, hout en biologisch katoen.
 
Boo & Bruni zijn er altijd van overtuigd geweest dat groen zijn geen bevlieging of optie is, dus blijven zij zich inzetten voor het maken van producten die duurzame, veilige, doordachte alternatieven zijn voor vandaag, maar vooral voor morgen. Alle Ekobo-producten zijn bedoeld om te worden gebruikt en HERGEBRUIKT, door groot en klein, dag in dag uit, binnen of buiten.

Lees meer
Lees minder
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,7