Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,8

Verzenden & retourneren

 

1. Verzending

Voor bestellingen onder de € 50,- worden verzendkosten in rekening gebracht. De hoogte van de verzendkosten bedraagt voor Nederland, België en Duitsland €3,95 per bestelling. Voor bestellingen boven de €50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Producten worden pas verzonden, nadat de betaling door ons is ontvangen. Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, gaat de levertijd van het product in. Wij proberen alle bestellingen binnen 1 werkdag te verzenden. Voor een aantal producten geldt een langere levertijd. De betreffende levertijd van het product staat altijd bij het product vermeld. De bezorging van bestellingen verloopt binnen Nederland doorgaans via PostNL en naar België via Bpost.

Track&Trace
Zodra we je pakket bij het verzendpunt hebben afgeleverd, ontvang je direct per mail een Track & Trace-code waarmee je de status van jouw bestelling op de voet kunt volgen.

Bezorging
Door de bezorger word je altijd vooraf geïnformeerd over de dag en het tijdsvenster van de levering van je pakket. PostNL bezorgt van maandag t/m zaterdag. Doorgaans proberen zij je pakket eerst twee keer aan te bieden.

Ben je niet thuis?
Als je op het moment van bezorgen niet thuis bent en het pakket niet door de brievenbus past, biedt PostNL het pakket aan bij je buren. Je krijgt dan een kaart in de brievenbus met daarop het adres waar het pakket is bezorgd.

Als je buren ook niet thuis zijn, dan laat PostNL een ‘niet thuis’ kaart. Hierop staat wanneer de bezorger opnieuw langskomt of je kan zelf kiezen waar en wanneer het pakket opnieuw bij je wordt bezorgd.

Verzendkosten per Land

Land Verzendkosten Gratis verzending bij bestellingen boven:    
Nederland € 3,95 € 50,00
België € 3,95 € 50,00
Duitsland € 3,95 € 50,00
Frankrijk € 11,95 € 250,00
Luxemburg € 11,95 € 250,00
Verenigd Koninkrijk € 11,95 € 250,00
Oostenrijk € 11,95 € 250,00
Denemarken € 11,95 € 250,00
Liechtenstein € 11,95 € 250,00
Monaco € 11,95 € 250,00
Zweden € 11,95 € 250,00
Ierland € 15,95 € 250,00
Italië € 15,95 € 250,00
Portugal € 15,95 € 250,00
Spanje € 15,95 € 250,00

 

2. Gemakkelijk retourneren

 
Niet tevreden? No probLAMA!

Blijkt een product toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retourneren. Wel zo makkelijk!

  1. Stuur een mailtje naar info@lazylama.nl met je bestelnummer en de reden van retourneren. 
  2. Zodra je het product retour hebt gemeld, ontvang je van ons een e-mail met een link waarmee je eenvoudig online een retourlabel kunt aanmaken. Hierin vind je ook de verdere instructies voor de retourzending.
  3. De verzendkosten bedragen €3,95 per retourzending en worden bij het aanmaken van het retourlabel in rekening gebracht.
  4. Zodra wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging en wordt het bedrag binnen enkele dagen naar je betaalrekening teruggestort.

Het product moet binnen 14 dagen na ontvangst, ongebruikt, in de originele verpakking naar ons worden verzonden. Mocht sprake zijn van een fabricagefout neem dan binnen 7 dagen contact met ons op, zodat wij kunnen kijken naar een passende oplossing. 

Lazy Lama behoudt zich voorts het recht retourzendingen te weigeren of slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te storten, als het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt, ten gevolge van gebruik is beschadigd, schade is ontstaan als gevolg van onzorgvuldige verpakking tijdens de verzending van het product, of de goederen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden. Dit geldt ook voor retourneringen die vooraf retour zijn gemeld of na melding niet binnen de retourtermijn van 14 dagen zijn geretourneerd.

 

 

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,8