Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,8

Privacy- en cookiebeleid

Dit privacy- en cookiebeleid is voor het laatst aangepast op 24-01-2019.

Lazy Lama is verantwoordelijk voor de verwerking van je persoonsgegevens zoals beschreven in dit privacy- en cookiebeleid. Hierin leggen we je uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken en met welk doel.

Op de website van Lazy Lama worden privacygevoelige gegevens, oftewel persoonsgegevens verwerkt. Een zorgvuldige omgang van je persoonsgegevens vinden wij erg belangrijk. Lazy Lama verwerkt en beveiligt jouw persoonlijke gegevens dan ook zorgvuldig.

Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Bekijk ons volledige Cookiebeleid

Privacywetgeving
Bij onze verwerking houden wij ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt.

Lazy Lama:

  • Vermeldt duidelijk met welke doeleinden persoonsgegevens worden verwerkt. Dat doen wij via deze privacyverklaring;
  • Beperkt de verzameling van persoonsgegevens tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • Vraagt je eerst om toestemming om je persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin je toestemming is vereist;
  • Neemt passende beveiligingsmaatregelen om je persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • Respecteert je recht om je persoonsgegevens op jouw aanvraag ter inzage te bieden, te corrigeren of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij een bezoek aan onze webshop verkrijgen we bepaalde gegevens van jou. Dit kunnen ook persoonsgegevens zijn. Lazy Lama bewaart en gebruikt uitsluitend persoonsgegevens die door jou worden opgegeven in het kader van de door jouw gevraagde dienst of waarvan bij opgave duidelijk is dat ze aan ons worden verstrekt om te verwerken.

Lazy Lama gebruikt de volgende gegevens voor de in deze privacyverklaring genoemde doelen:

  • Voor- en achternaam
  • Factuur- en verzendadres
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Betalingsgegevens
  • IP-adres
  • Orderhistorie

Je persoonlijke account
Met je persoonlijke Lazy Lama account krijg je toegang tot een beheeromgeving waar je zelf je persoonlijke gegevens kunt instellen, opgeven en wijzigen. Je persoonlijke account is gekoppeld aan je e-mailadres en je kunt hiervoor zelf een wachtwoord aanmaken.

Doeleinden

  • Afhandelen bestelling
    Om je bestelling juist te kunnen afhandelen, maken wij gebruik van je naam en adresgegevens.
  • Betaling
    Om de betaling van je bestelling juist te kunnen verwerken, maken wij gebruik van je betaalgegevens.
  • Communicatie
    Om de communicatie over je bestelling en/of andere vragen eenvoudig te laten verlopen, maken wij gebruik van je telefoonnummer of e-mailadres.
  • Uitvoering wettelijke plicht
    Om te voldoen aan onze wettelijke plicht bewaren wij je bestelhistorie - inclusief betaalgegevens - binnen de gestelde wettelijke termijn.
  • Marketing (indien toestemming)
    Om je van persoonlijke aanbiedingen te kunnen voorzien, maken wij gebruik van je persoons- en contactgegevens. Deze gegevens worden alleen gebruikt wanneer je hier toestemming voor hebt gegeven.
  • Beveiliging
    In het kader van fraudepreventie maken we, indien sprake is van een gerechtvaardigd belang, gebruik van je IP-adres, adres- en betaalgegevens.

Als het nodig is voor een goede afhandeling/verzending van je bestelling, kunnen we je persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Hierover lees je meer in deze privacyverklaring.

Marketing/reclame
Als je hiervoor toestemming hebt gegeven, kunnen we je op websites van derden en via onze digitale nieuwsbrief (e-mail) op de hoogte brengen van kortingsacties en producten. We bieden een nieuwsbrief waarmee we geïnteresseerden willen informeren over onze producten en/of diensten. Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee je je direct kunt afmelden.

Contact
Heb je een vraag, dan kun je deze op verschillende manieren en via diverse kanalen aan ons stellen. Je kunt Lazy Lama bereiken via de chatfunctie op onze website, e-mail, telefoon en social media. Je kiest zelf welke gegevens je daarbij verstrekt. De gegevens die je met ons deelt, worden bewaard zolang dit nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling van je vraag.

Publicatie van gegevens
We publiceren je klantgegevens in geen enkel geval.

Verstrekking aan derden
Lazy Lama deelt je gegevens uitsluitend met partners. Deze partners zijn betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst en mogen onder geen beding gegevens voor andere doeleinden gebruiken dan door ons gesteld. De veilige verwerking van je gegevens wordt gewaarborgd met een bewerkersovereenkomst tussen Lazy Lama en de betreffende partners.

Op LazyLama.nl zijn social media buttons opgenomen. Deze buttons verstrekken enkel een link en geven geen persoonsgegevens door aan derden. Met mogelijkheid om in te loggen via een social media-account, wordt vanuit de social media partij het e-mailadres doorgegeven dat bij het gebruikersaccount hoort.

Google Analytics
We gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken en hoe we onze site verder kunnen optimaliseren voor maximaal gebruiksgemak. We hebben een bewerkersovereenkomst met Google gesloten om afspraken te maken over de omgang met onze data. Verder hebben wij Google niet toegestaan de verkregen informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Tot slot laten wij de IP-adressen anonimiseren.

Beveiliging
We nemen beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te beperken.

Bewaartermijnen
De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard voor zo lang als nodig om je bestelling(en) af te handelen, inclusief garantie, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht).

Websites van derden
De privacyverklaring van Lazy Lama is niet van toepassing op websites van derden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met je persoonsgegevens omgaan. We raden je dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen, voordat je van deze websites gebruik maakt.

Wijzigingen in deze privacyverklaring
We behouden ons het recht om in deze privacyverklaring wijzigingen aan te brengen. Het is aan te bevelen deze privacyverklaring frequent te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van je gegevens
Heb je een vraag over ons privacybeleid of wil je inzage, wijziging of verwijdering van je persoonsgegevens? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Je kunt ons ook een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen.

Om misbruik te voorkomen, kunnen we je daarbij vragen om jezelf te identificeren.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen we je graag verder als je een klacht hebt over de verwerking van je persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Lazy Lama
Lazy Lama V.O.F.
Heer Halewijnburg 2
2907 HC Capelle aan den IJssel
T: 010 – 818 34 03
E: info@lazylama.nl



Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gratis retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,8