Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,8

Algemene voorwaarden

1. Definities
We hebben ons best gedaan om deze voorwaarden zo begrijpelijk mogelijk op te stellen. Definities zijn er daarom niet.

2. Identiteit van de ondernemer
Lazy Lama V.O.F.
Heer Halewijnburg 2
2907 HC Capelle aan den IJssel
KvK: 71124667
BTW-nummer: NL858588687B01
IBAN: NL64 INGB 0008185280

3. Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden willen wij graag onder jouw aandacht brengen. Er staat namelijk in wat wij voor je doen en wat we van jou verwachten. Deze voorwaarden zijn dan ook heel toepasselijk, want ze zijn van toepassing op alle bestellingen bij Lazy Lama.

4. Het aanbod
Wij hebben ons best gedaan om elk product van een duidelijke beschrijving te voorzien. Alle teksten op onze website zijn dan ook met zorg en zo nauwkeurig mogelijk geschreven. Mocht er een typefout op de site staan, dan berust dit op een menselijke onvrijwillige fout. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Kleuren op de productfoto’s kunnen licht afwijken van de echte kleuren. De instellingen en kwaliteit van je beeldscherm kunnen hierop van invloed zijn.

5. De overeenkomst
Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, krijg je per mail een bevestiging van deze bestelling. Wij voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling.

6. Herroepingsrecht
Vanaf de dag die volgt op de levering van het product geldt een bedenktijd van 14 kalenderdagen. Binnen deze periode kun je, zonder motief en betaling van een boete, afzien van je aankoop. In dit geval dien je het product binnen 14 kalenderdagen in originele staat, ongebruikt, onbeschadigd, voorzien van alle originele labels en in originele verpakking naar ons terug te sturen. Binnen enkele dagen na ontvangst van het retourproduct storten wij het betaalde aankoopbedrag van het product terug op je betaalrekening.

Als het product niet op correcte wijze aan ons is geretourneerd, gaan wij niet over tot terugbetaling van het aankoopbedrag en blijft het product jouw eigendom.

7. Verplichtingen tijdens bedenktijd
Blijkt een product bij ontvangst niet naar wens, dan kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst naar ons retourneren. Volg hiervoor de stappen op de pagina 'Gemakkelijk retourneren'. Het product moet binnen 14 dagen na ontvangst, ongebruikt, in de originele verpakking en voldoende gefrankeerd naar ons worden verzonden.

Lazy Lama behoudt zich voorts het recht retourzendingen te weigeren of slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te storten, als het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt, ten gevolge van gebruik is beschadigd, schade is ontstaan als gevolg van onzorgvuldige verpakking tijdens de verzending van het product, of de goederen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden. Dit geldt ook voor retourneringen die vooraf niet via email zijn gemeld of na melding niet binnen de retourtermijn van 14 dagen zijn geretourneerd.

Lees meer over ‘retourneren’. 

8. Verzendkosten in geval van herroeping
Mocht je binnen 14 dagen een product willen retourneren, dan kun je gebruikmaken van ons retourportaal. De verzendkosten bedragen €3,95 per retourzending. Via ons retourportaal wordt het retourlabel gefrankeerd en worden de retourkosten direct verrekend. Voor verzendingen onder de € 50,- geldt dat de oorspronkelijke verzendkosten voor rekening van de koper blijven.

9. Verplichtingen van Lazy Lama bij herroeping
Zodra wij het product in goede orde retour hebben ontvangen, krijg je hiervan een bevestiging en wordt het bedrag binnen 7 werkdagen naar je betaalrekening teruggestort.

10. Uitsluiting herroepingsrecht
Gewoonlijke of normale slijtage, onopzettelijke of opzettelijke veranderingen die door jou aan het product zijn toegebracht, het niet kunnen voorleggen van een factuur/geldend betaalbewijs of nalatigheden vallen niet onder de garantie.

Lazy Lama staat er voor in dat de geleverde producten deugdelijk zijn en voldoen aan de in het aanbod vermelde specificaties. Uitzondering hierop vormen eventuele kleurverschillen en kleine verschillen in het ontwerp. Gebreken die zijn ontstaan als het gevolg van normale slijtage, het niet in acht nemen van een onderhoudsadvies of die te wijten zijn aan aanmerkelijke schuld van de klant, vallen niet onder de garantie.

11. De prijs
Alle prijzen op deze website zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Mocht in de factuur een onjuist bedrag worden vermeld, dan dien je dit direct aan Lazy Lama kenbaar te maken. In dit geval wordt door ons een correctiefactuur opgesteld en deze wordt per e-mail verzonden.

12. Conformiteit en garantie
Voor onze producten geldt de wettelijke garantie. Als een product niet voldoet aan de overeenkomst dien je Lazy Lama hiervan binnen de 7 dagen volgend op de levering op de hoogte te stellen. De eventuele vergoeding hiervoor kan nooit hoger zijn dan het door jou betaalde bedrag.

Mocht zich bij een product, die wij op onze website aanbieden, een gebrek voordoen, dan zijn wij hiervoor niet aansprakelijk. In dit geval kun je direct contact opnemen met de desbetreffende fabrikant. Wij stellen alles in staat om eventuele klachten te voorkomen en wij proberen het altijd samen met je op te lossen. Neem in een dergelijk geval dan ook altijd contact met ons op, zodat wij kunnen kijken wat we voor jou kunnen betekenen en de andere producten extra kunnen controleren. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor letsels of schade voortkomend uit gebruik van de producten op onze website.

13. Levering en uitvoering
Zodra het verschuldigde bedrag op onze rekening staat, worden de bestelde producten zo snel mogelijk door ons verzonden. De verzending vindt op basis van de door jou ingevulde gegevens plaats. Lazy Lama is niet verantwoordelijk voor eventuele fouten in deze verzendgegevens. Aan eventuele aanpassingen of herstel van fouten kunnen kosten worden verbonden. Doorgaans moet je in een dergelijk geval de verzendkosten opnieuw betalen. Dit geldt ook voor verzendingen boven de € 50,-, waarbij in eerste instantie een gratis verzending gratis werd gehanteerd.

14. Betaling
Voor betaling kan gekozen worden uit volgende mogelijkheden:

  • Betalingen via Creditcard
  • PayPal
  • iDEAL
  • AfterPay - Achteraf Betalen (NL/BE)
  • Klarna Pay Later/ Achteraf Betalen (NL/DE)
  • Bancontact / Mister Cash
  • SOFORT Banking
  • Belfius Direct Net
  • KBC/CBC Betaalknop
  • Handmatige overschrijving

15. Klachtenregeling
Heb je een klacht? Dat vinden we erg vervelend en daar gaan we meteen mee aan de slag. Natuurlijk doen we er alles aan om je klacht te verhelpen. Laat het ons zo snel mogelijk weten via info@lazylama.nl. Omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we je zo goed mogelijk helpen.

16. Aanvullende of afwijkende bepalingen

Bezorging en verzendkosten
Producten worden pas verzonden, nadat de betaling door ons is ontvangen. Op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen, gaat de levertijd van het product in. Wij proberen alle bestellingen binnen 1 werkdag te verzenden. Voor een aantal producten geldt een langere levertijd. De betreffende levertijd van het product staat altijd bij het product vermeld. De bezorging van bestellingen verloopt doorgaans via PostNL. Lazy Lama doet er alles aan om producten zo zorgvuldig mogelijk in te pakken, desondanks zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele beschadiging, diefstal of het verlies van goederen tijdens de verzending.

Voor bestellingen onder de € 50,- worden verzendkosten in rekening gebracht. De hoogte van de verzendkosten bedraagt voor Nederland, België en Duitsland €3,95 per bestelling. Voor bestellingen boven de €50,- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.

Overmacht
Lazy Lama is niet gehouden aan het nakomen van enige verplichting ten opzichte van jou als klant als wij daartoe worden gehinderd door overmacht. Onder overmacht wordt in ieder geval verstaan: ernstige bedrijfsstoringen en transportstagnatie.

Privacy
Lazy Lama geeft jouw persoonlijke gegevens nooit aan derden zonder jouw toestemming. Wij gebruiken je gegevens uitsluitend voor de verwerking van je bestelling. We mogen je gegevens wel zelf gebruiken voor de promotie van onze producten en diensten. Je hebt recht op inzage van de gegevens die op jou betrekking hebben en kan herziening of verwijdering vragen door een e-mail te sturen naar info@lazylama.nl.

Copyright
Zonder onze nadrukkelijke toestemming is het niet toegestaan beeld- of tekstmateriaal van deze site te kopiëren en/of te gebruiken.

© Lazy Lama 2019

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,8