Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Reduce Reuse Recycle

Graag willen we bijdragen aan een betere en schonere wereld. Daarom bieden we duurzame merken speelgoed, maar letten we bijvoorbeeld ook op het cadeau- en verpakkingsmateriaal. 

Gebruikt verpakkingsmateriaal

Al het verpakkingsmateriaal wat door onze leveranciers wordt verstuurd proberen we te hergebruiken. Soms krijg je bestelling in een doos van Jellycat (da's een feestje, mooie dozen!) of Atelier Pierre bijvoorbeeld. Op de doos plakken we een milieuvriendelijke sticker met het Recycle logo, zodat je ziet dat we deze dozen hergebruiken.

Ook het beschermingsmateriaal in de verzenddozen wordt door ons hergebruikt. Soms bestaat dit uit plastic vulmateriaal, maar hergebruiken blijft dan toch beter dan weggooien.

De verzendzakken zijn ook ecologisch, dit staat groot op de zakken vermeld.

Cadeaupapier

Al het cadeaupapier en overige verpakkingsmaterialen wat nieuw wordt ingekocht, proberen we zo duurzaam mogelijk te krijgen. Cadeaupapier gemaakt van roetsuiker en bedrukt met inkt op waterbasis bijvoorbeeld. Helaas is het aanbod nog niet super groot, maar we blijven ons best doen om volledig over te gaan naar duurzamere materialen.

Heb je een vraag?

Bel ons

Dan helpen we je direct!

+31683488633

E-mail

Verwacht binnen 24 uur een reactie

stuur email

Social media

Stuur ons een DM

Lazy Lama B.V.

Mariëndonkstraat 25
5154 EG Elshout
Nederland Bekijk op Google Maps

NL860505285B01
76093972