Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Janod Magnetibook Beroepen

Productomschrijving

Janod Magnetibook Beroepen

Educatief Janod Magnetibook Beroepen van karton met als thema beroepen. Bevat 48 magneten en 16 spelkaarten. Het plezier begint wanneer kinderen de spelkaarten reconstrueren door de juiste elementen te zoeken en op de juiste plaats te leggen. Daarna kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen activiteiten bedenken door de magneten te mixen.

Het Magnetibook bevat diverse magnetische puzzelstukjes die verschillende beroepen voorstellen. Kinderen kunnen magnetische afbeeldingen van beroepen zoals een dokter, brandweerman, politieagent, bouwvakker, piloot, kok, astronaut, en nog veel meer vinden. Elk puzzelstukje heeft magnetische eigenschappen, waardoor het stevig op het magnetische oppervlak van het boek blijft kleven.

Met dit speelgoed kunnen kinderen hun eigen verhalen en scenario's bedenken, waarbij ze de puzzelstukjes gebruiken om verschillende beroepen te combineren en hun eigen avonturen te creëren. Ze kunnen ook leren over de verschillende rollen en verantwoordelijkheden die verschillende beroepen met zich meebrengen.

Magnetisch speelgoed van FSC TM-karton voor kinderen tussen 3 en 8 jaar oud.

 

Productspecificaties

SKU
11.2597
EAN
3700217325978

Recent bekeken

Janod Magnetibook Beroepen
JanodMagnetibook Beroepen

Deliverytime

Op voorraad
€18,95 Incl. btw