Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Janod Magnetibook Racers

Productomschrijving

Janod Magnetibook Racers

Educatief Janod Magnetibook Racers van karton met voertuigen als thema. Bevat 50 magneten en 18 spelkaarten. Het plezier begint wanneer kinderen de spelkaarten reconstrueren door de juiste elementen te zoeken en op de juiste plaats te leggen. Daarna kunnen ze hun fantasie de vrije loop laten en hun eigen activiteiten bedenken door de magneten te mixen.

Het Magnetibook bevat verschillende magnetische puzzelstukjes die diverse racevoertuigen voorstellen. Kinderen kunnen magnetische afbeeldingen vinden van raceauto's, motorfietsen, vrachtwagens, helikopters, en mogelijk nog meer voertuigen die allemaal betrokken zijn bij spannende races. Elk puzzelstukje heeft magnetische eigenschappen, zodat het stevig op het magnetische oppervlak van het boek blijft kleven.

Met dit speelgoed kunnen kinderen hun eigen race-avonturen en scenario's bedenken. Ze kunnen de magnetische puzzelstukjes gebruiken om races te organiseren, verschillende voertuigen samen te stellen en hun verbeeldingskracht de vrije loop te laten.

Magnetisch speelgoed van FSC TM-karton voor kinderen tussen 3 en 8 jaar oud.

 

Productspecificaties

SKU
11.2715
EAN
3700217327156

Recent bekeken

Janod Magnetibook Racers
JanodMagnetibook Racers

Deliverytime

Op voorraad
€18,95 Incl. btw