Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Janod Magnetibook Heelal

Productomschrijving

Janod Magnetibook Heelal

Educatief Janod Magnetibook Heelal van karton met de ruimte als thema, bestaande uit 52 magneten en 18 kaarten. Open het boek en maak hetzelfde ruimtevoertuig op de magnetische achtergrond als deze die op de kaart is aangegeven met behulp van de magneten. Alle magnetische onderdelen zijn volledig uitwisselbaar, dus kinderen kunnen urenlang plezier beleven aan het bedenken van allerlei gekke plaatjes.

Het Magnetibook bevat verschillende magnetische puzzelstukjes die het heelal en de ruimtevaart voorstellen. Kinderen kunnen magnetische afbeeldingen vinden van planeten, sterren, ruimteschepen, astronauten en andere elementen die te maken hebben met de ruimte. Elk puzzelstukje heeft magnetische eigenschappen, waardoor het stevig op het magnetische oppervlak van het boek blijft kleven.

Met dit speelgoed kunnen kinderen hun eigen ruimteavonturen creëren en verkennen. Ze kunnen de magnetische puzzelstukjes gebruiken om planeten in hun baan te plaatsen, ruimteschepen te lanceren, astronauten op verkenning te sturen en hun verbeelding te gebruiken om het mysterieuze heelal te ontdekken.

 Magnetisch speelgoed van FSC TM-karton voor kinderen tussen 3 en 8 jaar oud.

 

Productspecificaties

SKU
11.2589
EAN
3700217325893

Recent bekeken

Janod Magnetibook Heelal
JanodMagnetibook Heelal

Deliverytime

Op voorraad
€18,95 Incl. btw