Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Senger Naturwelt Warmte Knuffel Schaap Wit Small

Senger Naturwelt Warmte Knuffel Schaap  Wit Small
Productomschrijving

Senger Naturwelt Warmte Knuffel Schaap Wit Small, Een Zachte Vriend voor Een Warme Omhelzing

De Senger Naturwelt Warmte Knuffel Schaap in het wit, in het kleine formaat, is een knuffelvriendje dat niet alleen zachtheid biedt, maar ook warmte en troost. Dit schattige schaapje is gemaakt met liefde en aandacht voor detail, waardoor het een perfect cadeau is voor jong en oud.

Natuurlijke Warmtebron

Dit knuffelschaapje is meer dan alleen een zachte knuffel. Het heeft een geheim: het kan opwarmen! De verwijderbare vulling is gevuld met biologische kersenpitten die u in de magnetron kunt verwarmen. Wanneer u het knuffelschaapje vasthoudt, geeft het een heerlijke, natuurlijke warmte af die ontspanning en comfort biedt, perfect voor koude nachten of gewoon om te knuffelen.

Handgemaakt Met Oog voor Kwaliteit

Senger Naturwelt staat bekend om zijn ambachtelijke vakmanschap, en dit knuffelschaapje is geen uitzondering. Met de hand gemaakt van hoogwaardige biologische katoen en gevuld met de zachtste scheerwol, voelt dit schaapje heerlijk aan tegen de huid. De zorgvuldig gestikte details geven het karakter en persoonlijkheid.

Veilig en Geschikt voor Alle Leeftijden

Veiligheid staat voorop bij Senger Naturwelt. Dit knuffelschaapje is vrij van schadelijke stoffen en is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Ouders kunnen met een gerust hart dit knuffelschaapje aan hun kleintjes geven, wetende dat het gemaakt is met de hoogste normen voor veiligheid en kwaliteit.

Een Tijdloos Cadeau

Of het nu een cadeau is voor een kind of een volwassene, de Senger Naturwelt Warmte Knuffel Schaap is een tijdloos geschenk dat warmte en troost biedt. Het schaapje wordt snel een vertrouwd knuffelvriendje en zal jarenlang koesterende momenten creëren.

Het Senger Naturwelt Warmte Knuffel Schaap in het wit, Small-formaat, biedt niet alleen knuffelzachte troost, maar ook de warmte van een trouwe metgezel. Met zijn natuurlijke warmtebron en ambachtelijke kwaliteit is dit schaapje een geschenk dat blijvende herinneringen creëert en geliefd wordt door jong en oud. Kies voor comfort, kies voor het Senger Naturwelt Knuffel Schaap!

De geweldig mooie knuffels van Senger Naturwelt zijn gemaakt van organisch katoen pluche, die op een duurzame manier zijn geproduceerd. Daarnaast is ook de vulling gemaakt van organisch katoen, en dat maakt deze warmteknuffel 100% vegan-proof! 

Verwarmen
Het kersenpitkussentje kan verwarmd en gekoeld worden. Om het kussentje op te warmen, wikkel je het in een linnen of katoenen handdoek en vervolgens leg je het kussentje 10 à 15 minuten in de oven op 75°. Je kan het kussentje eventueel ook opwarmen op de verwarming of op een tegelkachel.
Let op! het kussentje mag niet in de magnetron.

Koelen
Het kussentje kun je koelen door deze 30 minuutjes in de vriezer te leggen.

De knuffels zijn makkelijk vast te pakken aan de oren, vleugels of pootjes. Je kindje kan ongestoord sabbelen op de knuffels, omdat ze zijn gemaakt van organisch katoen en zijn gevuld met lamswol.
De knuffels zijn geheel vrij van giftige stoffen.

Senger Naturwelt

Het Duitse merk Senger Naturwelt staat garant voor liefdevol handwerk met veel gevoel voor de kwaliteit van vakmanschap. De producten van Senger zijn gemaakt van prachtige natuurlijke materialen en dat zie je er ook echt aan af!

Senger Naturwelt maakt producten die een leven lang meegaan. En toveren bij veel volwassenen een glimlach op het gezicht, omdat het een stukje van hun eigen jeugd teruggeeft. Het eerste speelgoed of knuffel in je leven neemt niet voor niets een heel speciale plaats in en is onvervangbaar. Met een product van Senger haal je dan ook gegarandeerd een vriend voor het leven in huis!

Senger Warmteknuffels zijn handgemaakt

De handgemaakte knuffels Senger Naturwelt brengen je helemaal terug in de tijd! De vacht is gemaakt van organisch katoen, Senger Naturwelt gebruikt enkel natuurlijke materialen zonder schadelijke stoffen. Ook als er veel wordt geknuffeld met de Senger Warmteknuffels blijven deze veilig.

De knuffels van Senger hebben een uitstekende afwerking, hoge standaard van de gebruikte materialen en een diep bewustzijn van duurzaamheid. De prachtige producten van Senger Naturwelt zijn bedoeld om kinderen tijdloze vriendschappen en verbindingen te laten opbouwen.

Warmteknuffel

In de Senger warmteknuffels zit een uitneembaar katoenen zakje met kersenpitten. Dit zakje warm je makkelijk op in de oven, zodat de knuffel warmte afgeeft. Heel fijn tijdens de frissere maanden. Zo heb je een zacht en warm vriendje voor jouw kleintje.

En wist je dat het kersenpit kussentje ook in de diepvries kan, zo maak je een koude knuffel in de warme zomermaanden!

Senger Gans en Senger Olifant

De meest populaire warmteknuffels van Senger Naturwelt zijn de gans en de olifant. Alle knuffels zijn beschikbaar in de small en large variant.

Ontdek alle warmteknuffels van Senger Naturwelt hier.

 

Productspecificaties

SKU
Y21006
EAN
4260429485741
Materiaal
Organisch katoen, lamswol en kersenpitten
Bijzonderheden
Met de hand wassen

Recent bekeken

Senger Naturwelt Warmte Knuffel Schaap  Wit Small
Senger NaturweltWarmte Knuffel Schaap Wit Small

Deliverytime

Op voorraad
€54,95 Incl. btw