Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Schleich Horse Club | Stylingaccessoires

Schleich Horse Club | Stylingaccessoires
Productomschrijving

Schleich Horse Club | Stylingaccessoires

Met zoveel kleurrijke Schleich Horse Club | Stylingaccessoires is het heel moeilijk om te beslissen: welk accessoire moeten we vandaag aan de manen van het paard toevoegen? Er zijn ook genoeg haarclips voor de staart. Ze passen zelfs bij de kleur van de met hartjes bedekte paardendeken. Het is gemakkelijk te zien wie de eigenaar is van dit prachtige paard: de ruiter met het bijpassende vest natuurlijk!

Schleich

Een rijke fantasiewereld die de zintuigen en creativiteit van kinderen prikkelt, dat is waar Schleich om bekend staat. Het bedrijf dat in 1946 met Friedrich Schleich begon met het maken van poppen is uitgegroeid tot maker van gedetailleerde, realistisch uitgevoerde dieren en fantasiefiguren. Speelgoed waarmee kinderen speelwerelden creëren waarin alles mogelijk is. 

Schleich Kwaliteit

Schleich staat voor kwalitatief, realistisch en gedetailleerd speelgoed, gemaakt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De hand beschilderde speelfiguren komen zo vanuit de natuur de kinderkamer in en zijn een beleving voor alle zintuigen. Met vormen en texturen die gebaseerd zijn op de echte dieren, zien de speelfiguren er niet alleen levensecht uit, maar voelen ze ook bijna zo aan. Geïnspireerd door de natuur en door kinderen worden de figuren in samenwerking met internationale deskundigen met heel veel aandacht voor details vormgegeven en beschilderd.

Verschillende dieren thema's

Met de authentieke dieren uit de Wild Life, Farm World, Horse Club en Dinosaurs themawerelden wekt Schleich bij jong en oud enthousiasme voor de natuur. Maar ook wezens uit mythische werelden inspireren tot de spannendste verhalen. Van Bayala-wezens zoals elfen en eenhoorns tot machtige monsters en draken uit de Eldrador Creatures themawereld.

De Schleich figuren worden gemaakt van verschillende soorten kunststoffen en lakken zodat ze klaar zijn voor fantasievolle avonturen. Alle items van Schleich worden met dezelfde materialen en volgens dezelfde hoge normen geproduceerd.

In de kinderkamer komen de Schleichfiguren allemaal samen in dezelfde wereld en vormen dieren, eenhoorns, zeemeerminnen, dino’s en monsters één grote familie.

Productspecificaties

SKU
4059433652085
EAN
4059433652085

Recent bekeken

Schleich Horse Club | Stylingaccessoires
SchleichHorse Club | Stylingaccessoires

Deliverytime

Op voorraad
€4,99 Incl. btw