Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Schleich Horse Club | Haflinger Merrie (13950)

Schleich Horse Club | Haflinger Merrie (13950)
Productomschrijving

Schleich Horse Club | Haflinger Merrie (13950)

De Schleich Horse Club | Haflinger Merrie kijkt aandachtig rond om te zien of ze de aandacht krijgt die ze wil. Wie kan haar nou missen? Met haar rode strik in die weelderige witte manen ziet ze er zó mooi uit dat ze overal de aandacht trekt.

Schleich

Een rijke fantasiewereld die de zintuigen en creativiteit van kinderen prikkelt, dat is waar Schleich om bekend staat. Het bedrijf dat in 1946 met Friedrich Schleich begon met het maken van poppen is uitgegroeid tot maker van gedetailleerde, realistisch uitgevoerde dieren en fantasiefiguren. Speelgoed waarmee kinderen speelwerelden creëren waarin alles mogelijk is. 

Schleich Kwaliteit

Schleich staat voor kwalitatief, realistisch en gedetailleerd speelgoed, gemaakt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De hand beschilderde speelfiguren komen zo vanuit de natuur de kinderkamer in en zijn een beleving voor alle zintuigen. Met vormen en texturen die gebaseerd zijn op de echte dieren, zien de speelfiguren er niet alleen levensecht uit, maar voelen ze ook bijna zo aan. Geïnspireerd door de natuur en door kinderen worden de figuren in samenwerking met internationale deskundigen met heel veel aandacht voor details vormgegeven en beschilderd.

Verschillende dieren thema's

Met de authentieke dieren uit de Wild Life, Farm World, Horse Club en Dinosaurs themawerelden wekt Schleich bij jong en oud enthousiasme voor de natuur. Maar ook wezens uit mythische werelden inspireren tot de spannendste verhalen. Van Bayala-wezens zoals elfen en eenhoorns tot machtige monsters en draken uit de Eldrador Creatures themawereld.

De Schleich figuren worden gemaakt van verschillende soorten kunststoffen en lakken zodat ze klaar zijn voor fantasievolle avonturen. Alle producten van Schleich worden over de hele wereld met dezelfde materialen en volgens dezelfde normen geproduceerd, ongeacht of dit gebeurt in Duitsland of in Roemenië, Moldavië, Portugal, Tunesië of China.

In de kinderkamer komen de figuren allemaal samen in dezelfde wereld en vormen dieren, eenhoorns, zeemeerminnen, dino’s en monsters één grote familie.

Productspecificaties

SKU
2011617
EAN
4059433557472

Recent bekeken

Schleich Horse Club | Haflinger Merrie (13950)
SchleichHorse Club | Haflinger Merrie (13950)

Deliverytime

Op voorraad
€8,99 Incl. btw