Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Petit Boum Set van 3 Sensorische Flessen Paradise

Productomschrijving

Petit Boum Set van 3 Sensorische Flessen Paradise

Kijk, schud en luister naar deze Petit Boum Petit Boum Set van 3 Sensorische Flessen Paradise en duik in de magische wereld van sensory play.

Spionageflessen, een microkosmos binnen handbereik. Concentratie. Stimuleer zicht. Stimuleer aanraking. Stimuleer het gehoor. Verbeelding. creativiteit. Elke Spy-fles bootst een natuurlijke omgeving na, met dieren die de hoofdrolspelers van je verhalen zullen worden. Een kleine brochure geeft ideeën voor activiteiten voor kinderen vanaf 18 maanden. Spelideeën: 1. Zoek uit wat er in de fles zit. 2. Identificeer de dieren en associeer ze met de afbeeldingen. 3. Schud de fles om alle dieren te verbergen. 4. Tel het aantal dieren. 5. Beschrijf de dieren. Speel en experimenteer!

Afmetingen 14 x 4 cm
Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

Let op: niet langdurig onderdompelen in water of aan de zon blootstellen. Voor het reinigen raden wij aan om een vochtige doek te gebruiken.

Petit Boum

Petit Boum is een uitnodiging om te ontdekken, je zintuigen te laten vliegen en te leren. Omdat er geen betere manier is om te leren dan door het al spelend te doen, spontaan en vrij, in het natuurlijke tempo van elk kind.

Verschillende soorten sensorische flessen

Spy Bottles: in elke spy bottle vind je een natuurlijke omgeving, met dieren die de hoofdrolspelers zullen worden in de verbeelding van je kind. Kinderen vinden het leuk om de dieren te zoeken, ze te imiteren, ze op een rijtje te zetten en verhalen te maken of gewoon te leren over de verschillende ecosystemen. Je kunt de inhoud dus prima gebruiken voor sensorisch spel.

Sound Bottles: kijk, schud en luister! De sound bottle zorgt voor visuele en auditieve stimulatie en helpt bij het leren van geluidsdiscriminatie: van de zachtste tot de sterkste geluiden.

Float Bottles: de sensorische float bottle zorgt voor licht, kleur en magie. Met deze fles, geïnspireerd op het kleurenpalet van de natuur, ontdekken kinderen kleuren, verwonderen ze zich over het licht en stimuleren ze hun concentratie terwijl ze een moment van rust vinden.

Touch Bottles: in elke touch bottle zit kant en klaar speelmateriaal om je kind lekker mee te laten spelen. Combineer deze flessen met een speelbak voor extra gemak.

Move Bottles: elke keer dat de move bottle wordt geschud… begint de reis! Planeten, astronauten, dieren… beginnen te drijven met de verandering in dichtheid van de vloeistof, in een dagdroom vol bellen die tot je verbeelding spreekt en je helpt je ontspannen te voelen.

Productspecificaties

SKU
55.PBPARADISE
EAN
8425402857359

Recent bekeken

Petit Boum Set van 3 Sensorische Flessen Paradise
Petit BoumSet van 3 Sensorische Flessen Paradise

Deliverytime

Op voorraad
€42,95 Incl. btw