Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Djeco Mozaïek Kunst met een nummer Vlinders

Productomschrijving

Mozaïek Kunst met een nummer Vlinders

Maak prachtige vlinderkunstwerken met het Djeco Mozaïek Kunst met een nummer knutselpakket! Dit creatieve pakket is ideaal voor kinderen die graag knutselen en hun artistieke vaardigheden willen ontwikkelen. Het bevat alles wat ze nodig hebben om twee prachtige mozaïekvlinders te maken.

Twee mozaiek kunstwerken

Het pakket bevat twee afbeeldingen van vlinders met elk hun eigen kleurenschema en een assortiment gekleurde foam mozaïekstukjes die genummerd zijn om het werk nog gemakkelijker te maken. Door de mozaïekstukjes op de juiste nummers te plaatsen, ontstaat er een prachtig kunstwerk. Het is een geweldige manier voor kinderen om hun fijne motoriek en coördinatie te oefenen terwijl ze zich creatief uiten.

Zelf aan de slag

Deze Djeco Mozaïek Kunst met een nummer Vlinders is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en bevat 2 afbeeldingen. De foammozaïekstukjes zijn gemaakt van zacht, veilig en duurzaam schuim en komen in verschillende vormen en maten. De instructies zijn duidelijk en gemakkelijk te volgen, waardoor kinderen zelfstandig aan de slag kunnen gaan.

Dit knutselpakket is ideaal als cadeau of als activiteit voor een regenachtige middag. Het resultaat is een prachtig stukje kunst dat kinderen kunnen delen met vrienden en familie en dat ze met trots kunnen ophangen in hun kamer. Stimuleer de creativiteit van uw kind en laat ze hun eigen meesterwerken maken met dit leuke Djeco Mozaïek Kunst met een nummer Vlinders knutselpakket!

Inhoud:

  • een duidelijk instructieboekje met geweldige illustraties
  • 2 stevige vellen met illustratie
  • 7 vellen met verschillende vierkantjes van schuimrubber

Productspecificaties

SKU
DJ08898
EAN
3070900088986
Afmeting
28,5 x 21,5 cm
Leeftijd
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Recent bekeken

Djeco Mozaïek Kunst met een nummer Vlinders
DjecoMozaïek Kunst met een nummer Vlinders

Deliverytime

Op voorraad
€8,95 Incl. btw