Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Djeco Aquarel Workshop | Jungledieren

Productomschrijving

Djeco Aquarel Workshop | Jungledieren

Het Djeco Aquarel Workshop Jungledieren is perfect voor kinderen die van kunst en dieren houden. Met deze set kunnen kinderen hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen meesterwerk creëren. De set wordt geleverd met 4 voorbedrukte kaarten, 12 kleuren aquarelverf, 1 penseel en 1 instructieboekje.

Het instructieboekje bevat stap-voor-stap instructies die kinderen kunnen volgen om hun eigen schilderij te maken. Het is ook geschikt voor kinderen die nog niet zo ervaren zijn in aquarellen, omdat de instructies duidelijk en eenvoudig te volgen zijn. Het is een geweldige manier om kinderen te introduceren in de wereld van kunst en hen te laten kennismaken met verschillende technieken.

Maak de meest prachtige kunstwerken met de Aquarel Workshop Jungledieren van het Franse merk Djeco. Kleur met de speciale krijtjes in de sjablonen en laat de kleuren daarna mooi in elkaar overlopen door er met een natte kwast overheen te gaan. Daarna plak je de geïllustreerde zwarte kaart over je kunstwerk heen om een geweldig silhouet te creëren. 

Naast het ontwikkelen van artistieke vaardigheden, kan deze set ook de fijne motoriek en concentratie van kinderen verbeteren. Het mengen van verschillende kleuren om de perfecte tint te krijgen, vereist geduld en nauwkeurigheid, wat kan bijdragen aan het versterken van de concentratie en hand-oog coördinatie van kinderen.

Productspecificaties

SKU
DJ09348
EAN
3070900093485
Leeftijd
Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar
Aantal
De set bestaat uit 4 schilderijtjes, 12 krijtjes en 1 kwast

Recent bekeken

Djeco Aquarel Workshop | Jungledieren
DjecoAquarel Workshop | Jungledieren

Deliverytime

Op voorraad
€23,95 Incl. btw