Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Atelier Pierre Junior Hakuna Leeuw Xl Sfeerlamp - Speaker | Wit

Productomschrijving

Atelier Pierre Hakuna Leeuw Xl Sfeerlamp - Speaker | Wit

Maak kennis met Atelier Pierre Hakuna Leeuw Xl Sfeerlamp - Speaker | Wit, een oplaadbare lamp en speaker in één van maar liefst 50 cm hoog! Je bedient de lamp en speaker heel eenvoudig via Bluetooth met de bijgeleverde afstandsbediening. Verander het licht tegelijkertijd met de muziek, zet 'm harder of zachter of geef de leeuw jouw lievelingskleur! 

Hakuna is een ware musthave voor op elke kinderkamer of speelkamer, maar misstaat ook zeker niet in de woonkamer! Waar zet jij 'm neer?

Atelier Pierre Junior

Atelier Pierre Junior is een uniek merk van originele interieuraccessoires en geschenken voor unieke gebeurtenissen, met respect voor traditie, mens en omgeving. Creativiteit, kwaliteit en duurzaamheid staan bij Atelier Pierre Junior voorop. De geschenken & accessoires geven aan unieke belevenissen een extra dimensie en laten familie en vrienden nog een tijdlang nagenieten.

Spaarpotten en Nachtlampjes

Lazy Lama heeft de nachtlampjes en spaarpotten in het assortiment. Heel populair zijn Leeuw Hakuna, Vos Cesar en Zwaan Blanche, maar ook de mooie Nijntje Spaarpotten zijn favoriet van velen!

Productspecificaties

SKU
7777000091217
EAN
7777000091217
Afmeting
50 X Ø34 cm
Materiaal
Polyethyleen (recyclebaar)

Recent bekeken

Atelier Pierre Junior Hakuna Leeuw Xl Sfeerlamp - Speaker | Wit
Atelier Pierre JuniorHakuna Leeuw Xl Sfeerlamp - Speaker | Wit

Deliverytime

Op voorraad
€147,95 Incl. btw