Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

TickiT Houten Memory huisdieren

Productomschrijving

Tickit Houten Memory huisdieren

14 paar gladde en voelbare vierkante tegels van lindehout, elke kleur aan één kant bedrukt met duidelijke, gedetailleerde fotografische afbeeldingen van echte volwassen huisdieren en hun jongen. De dikke tegels zijn gemakkelijk vast te pakken, te draaien en om te draaien door kleine handjes.

Deze veelzijdige set biedt eindeloze mogelijkheden om het fascinerende dierenrijk te verkennen en kan op verschillende manieren worden gebruikt:
1. Als combinatiespel: draai alle tegels open en match het volwassen dier met het bijbehorende kind.
2. Als geheugenspel: draai alle tegels verdekt om en probeer te onthouden waar de overeenkomende dierenfamilieparen zich bevinden.
3. Voor het sorteren in groepen - bijvoorbeeld op habitat, hoe hun voeten verschillend zijn (hoeven, klauwen of poten), welke huisdieren zijn en welke boerderijdieren, of gerangschikt op grootte.

Ideaal om discussies te bevorderen over waar dieren leven, wat ze eten en wat ze eet, waar kinderen ze kunnen zien of bezoeken, en de verschillen tussen volwassenen en hun jongen. Kinderen zullen genieten van spelen terwijl ze verschillende aspecten van het leren ontwikkelen, waaronder beschrijvende taal, wiskundige taal, samenwerkend spelen, fijne motoriek, fantasierijk spelen en het begrijpen van de wijdere wereld om hen heen. Inclusief kleuridentificatiegids in 8 talen

Ondersteunt de volgende leergebieden:

• Persoonlijke ontwikkeling - samenspel
• Fysieke ontwikkeling - motorische vaardigheden
• Communicatie en taal - beschrijvende taal
• Communicatie en taal - redeneren
• De wereld begrijpen - de wereld

Productspecificaties

SKU
73406

Recent bekeken

TickiT Houten Memory huisdieren
TickiTHouten Memory huisdieren

Deliverytime

Niet op voorraad
€26,95 Incl. btw
Bekijken
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »