Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Stapelstein Balance Board NikeJane

Productomschrijving

Stapelstein Balance Board NikeJane

In samenwerking met influencer NikeJane is dit balance board ontwikkeld. Dit speciale Stapelstein Balance Board NikeJane is slechts tijdelijk leverbaar. In Nederland worden 600 van deze balansborden uitgegeven. En wij hebben een groot gedeelte van deze 600 borden weten te bemachtigen!

Voeg jij dit unieke Stapelstein balansbord toe aan jouw collectie? De kleuren in dit balance board zijn rood, lichtrood, lichtgeel, lichtblauw en violet.

Over Stapelstein
Beweging is de sleutel tot een holistische, gezonde ontwikkeling van elk kind en moet daarom een ​​integraal onderdeel zijn van het dagelijkse leven van de kinderen. Dat is visie van Stapelstein! Er is echter nog nooit zo weinig beweging geweest in het leven van kinderen als nu. Stapelstein biedt een bewegend en duurzaam alternatief, dat in een beperkte ruimte een breed scala aan beweging en creativiteit mogelijk maakt. Spelen met Stapelstein betekent beweging en creativiteit met het hele lichaam uitleven. Want zo kunnen kinderen hun volledige potentieel bereiken.

Productspecificaties

Afmeting
Diameter: 27,5 cm | Hoogte: 12 cm
Materiaal
Gemaakt in Duitsland van hulpbron-besparend EPP | 100% recyclebaar
Leeftijd
Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
Bijzonderheden
Water-, speeksel-, bijt- en UV-bestendig

Recent bekeken

Stapelstein Balance Board NikeJane
StapelsteinBalance Board NikeJane

Deliverytime

Op voorraad
€39,95 Incl. btw