Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Goki Regenstaaf Regenboog

Productomschrijving

Regenstaaf Regenboog

Betreed een wereld van ritmische betovering met de Goki Regenstaaf Regenboog. Deze kleurrijke regenstaaf neemt kinderen mee op een sonische reis vol magie en vreugde!

Sensorisch spelen met de regenrammelaar

De Goki Regenstaaf Regenboog is niet zomaar een muziekinstrument; het is een instrument dat de zintuigen prikkelt en de creativiteit stimuleert. Met zijn heldere kleuren en vrolijke ontwerp is deze regenstaaf een lust voor het oog en het oor.

Als je de regenstaaf omdraait, wordt het geluid van vallende regendruppels nagebootst. Dit creëert een kalmerend en rustgevend geluid dat de aandacht trekt en kinderen uitnodigt om te luisteren en te verkennen. Het geluid en de beweging van de kralen binnenin de regenstaaf creëren een betoverende ervaring.

Goki is kiezen voor kwaliteit

De regenstaaf is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam materiaal en heeft een stevige constructie die bestand is tegen het enthousiasme van kinderen. Het formaat is perfect afgestemd op kleine handen, zodat kinderen gemakkelijk kunnen experimenteren met het creëren van verschillende ritmes en geluiden.

Met de Goki Regenstaaf Regenboog kunnen kinderen hun muzikaliteit ontwikkelen en hun ritmegevoel verkennen. Ze kunnen de regenstaaf vasthouden, schudden en bewegen om hun eigen muziek te maken. Het is een geweldige manier om de motoriek te verbeteren en tegelijkertijd plezier te hebben.

Afmetingen: 34 x 5,5 cm
Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Productspecificaties

SKU
8661947
EAN
4013594619479

Recent bekeken

Goki Regenstaaf Regenboog
GokiRegenstaaf Regenboog

Deliverytime

Op voorraad
€21,95 Incl. btw