Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Petit Boum Sound Bottle Visjes

Petit Boum Sound Bottle Visjes
Productomschrijving

Petit Boum Sound Bottle Visjes

Schud en kijk wat er gebeurt. Gebruik alle zintuigen met deze Petit Boum Sound Bottle Visjes.

De kleine objecten uit de sound bottle serie zijn een lust voor het oog voor de allerkleinsten. Auditieve stimulatie, vooral belangrijk in het eerste jaar van het leven van baby’s, wordt toegevoegd aan de visuele identificatie van de stukken die erin zitten. Het helpt bij het leren onderscheiden van geluiden: van de zachtste tot de luidste.

Afmetingen 14 x 4 cm
Geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.

Let op: niet langdurig onderdompelen in water of aan de zon blootstellen. Voor het reinigen raden wij aan om een vochtige doek te gebruiken.

Petit Boum

Petit Boum is een uitnodiging om te ontdekken, je zintuigen te laten vliegen en te leren. Omdat er geen betere manier is om te leren dan door het al spelend te doen, spontaan en vrij, in het natuurlijke tempo van elk kind.

Verschillende soorten sensorische flessen

Spy Bottles: in elke spy bottle vind je een natuurlijke omgeving, met dieren die de hoofdrolspelers zullen worden in de verbeelding van je kind. Kinderen vinden het leuk om de dieren te zoeken, ze te imiteren, ze op een rijtje te zetten en verhalen te maken of gewoon te leren over de verschillende ecosystemen. Je kunt de inhoud dus prima gebruiken voor sensorisch spel.

Sound Bottles: kijk, schud en luister! De sound bottle zorgt voor visuele en auditieve stimulatie en helpt bij het leren van geluidsdiscriminatie: van de zachtste tot de sterkste geluiden.

Float Bottles: de sensorische float bottle zorgt voor licht, kleur en magie. Met deze fles, geïnspireerd op het kleurenpalet van de natuur, ontdekken kinderen kleuren, verwonderen ze zich over het licht en stimuleren ze hun concentratie terwijl ze een moment van rust vinden.

Touch Bottles: in elke touch bottle zit kant en klaar speelmateriaal om je kind lekker mee te laten spelen. Combineer deze flessen met een speelbak voor extra gemak. De fles mag open gemaakt worden.

Move Bottles: elke keer dat de move bottle wordt geschud… begint de reis! Planeten, astronauten, dieren… beginnen te drijven met de verandering in dichtheid van de vloeistof, in een dagdroom vol bellen die tot je verbeelding spreekt en je helpt je ontspannen te voelen.

Productspecificaties

SKU
55.PBSFISH
EAN
8425402476437

Recent bekeken

Petit Boum Sound Bottle Visjes
Petit BoumSound Bottle Visjes

Deliverytime

Op voorraad
€13,50 Incl. btw