Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Liewood Nachtlampje Winston Night Light | Rabbit Peppermint

Liewood Nachtlampje Winston Night Light | Rabbit Peppermint
Productomschrijving

Liewood Nachtlampje Winston Night Light | Rabbit Peppermint, Een Zacht en Sfeervol Nachtvriendje

Het Liewood Nachtlampje Winston Night Light in de vorm van een schattig konijntje in de kleur Peppermint is de perfecte metgezel voor uw kleintje tijdens de nacht. Dit liefdevol ontworpen nachtlampje biedt niet alleen geruststelling in het donker, maar creëert ook een kalme en sfeervolle omgeving in de kinderkamer.

Hoogwaardig Materiaal en Veiligheid

Dit nachtlampje is vervaardigd van hoogwaardig, BPA-vrij siliconen materiaal dat veilig is voor kinderen om mee te spelen en vast te houden. Het zachte, maar duurzame ontwerp is bestand tegen kleine stoten en valpartijen, waardoor het ideaal is voor de kinderkamer. Het LED-licht is energiezuinig en wordt nooit warm, waardoor het veilig is om aan te raken.

Geruststellend Zacht Licht

Het Winston Night Light straalt een zacht en warm licht uit dat ideaal is om angsten voor het donker weg te nemen. Het biedt genoeg licht om te troosten, zonder de slaap van uw kind te verstoren. Het nachtlampje kan eenvoudig worden aan- en uitgeschakeld door op het hoofd van het konijntje te drukken, wat het gebruiksgemak voor zowel ouders als kinderen vergroot.

Een Charmante Toevoeging aan de Kinderkamer

Naast zijn praktische functie is het Winston Night Light ook een stijlvolle toevoeging aan de kinderkamer. Het schattige konijntjesontwerp en de Peppermint-kleur voegen een vleugje speelsheid en vrolijkheid toe aan de kamer. Dit nachtlampje past naadloos bij verschillende interieurstijlen en kan ook dienen als een leuk decoratief element.

Conclusie

Het Liewood Nachtlampje Winston Night Light in de kleur Peppermint is meer dan alleen een nachtlampje; het is een geruststellend vriendje voor uw kind tijdens de nacht. Met hoogwaardig materiaal en een zacht licht, bevordert het een rustige slaapomgeving en helpt het om angsten voor het donker te overwinnen. Bovendien voegt het een charmante en stijlvolle touch toe aan de kinderkamer. Bestel vandaag nog het Winston Night Light en bezorg uw kleintje een goede nachtrust en een schattige metgezel!

  • Materiaal Gemaakt van 100% siliconen.
  • Specificaties Oplaadbaar via USB-stekker, CE-keurmerk, niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar vanwege kleine onderdelen, vrij van schadelijke chemicaliën zoals ftalaten, veilig contact met voedsel, hypoallergeen.
  • Onderhoud Afnemen met een vochtige doek, niet onderdompelen in water, aan de lucht laten drogen.
  • Ontwerp Origineel ontwerp door LIEWOOD.

Productspecificaties

SKU
LW14801

Recent bekeken

Liewood Nachtlampje Winston Night Light | Rabbit Peppermint
LiewoodNachtlampje Winston Night Light | Rabbit Peppermint

Deliverytime

Op voorraad
€39,95 Incl. btw
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »