Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Coblo Transparant 20 stuks

Productomschrijving

Coblo Transparant  20 stuks

Stap jij mee in de wereld van fantasie en creativiteit? Haal Coblo Transparant | 20 stuks in huis! De transparante magnetische bouwblokken prikkelen de creativiteit en fantasie van kinderen wat zorgt voor geweldige bouwwerken en urenlang speelplezier.

Deze Coblo Transparant | 20 stuks verpakking bevat 20 magnetische bouwblokken in verschillende vormen, die kinderen, door de magneetjes in de stenen, makkelijk aan elkaar klikken. Ze hebben geen hulp nodig, wat goed is voor het zelfvertrouwen.

Deze Coblo Transparant | 20 stuks bevat de volgende inhoud:

  • 10 vierkanten
  • 4 gelijkzijdige driehoeken
  • 4 gelijkbenige driehoeken
  • 2 ramen

Coblo

De kleurrijke magnetische bouwstenen van Coblo prikkelen de fantasie en creativiteit. Ze zorgen voor eindeloos plezier en zelfbedachte creaties.

De naam is ontstaan vanuit de wens dat kinderen het makkelijk uit kunnen spreken en dat het tegelijk staat voor wat het is. De naam Coblo is afkomstig van de twee woorden “COnstructie BLOkken”.

Magnetisch speelgoed

Coblo brengt de magie in huis! De magnetische bouwblokken zorgen voor een magische aantrekkingskracht op kinderen. Door de magneetjes in de stenen, klikken de bouwblokken makkelijk aan elkaar. Zo creëren kinderen al vanaf jonge leeftijd zelfstandig de mooiste 2- en 3-D bouwwerken. En hoe ouder het kind wordt, hoe rijker de creaties. Van raketten tot dieren, van letters tot kastelen, niks is te gek! Dit zorgt voor eindeloos bouwplezier en hard lachen wanneer ze weer een bouwwerk kunnen omgooien. 

Vrij spelen met Coblo

Het Nederlandse merk Coblo wil een bijdrage leveren aan ‘vrijspelende kinderen’. Kinderen die onbevangen en uitbundig plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen door het vrije spel.

Er wordt tegenwoordig veel van kinderen verwacht; ze ‘moeten’ zo veel. Des te groter is de behoefte van ouders naar ‘vrijspelende kinderen’; kinderen die onbevangen en uitbundig plezier maken zonder vooraf opgelegde spelpatronen (open ended) en met ruimte voor eigen fantasie en creativiteit.

Ouders van nu pakken steeds meer een coachende ouderrol waarbij ze ruimte voor expressie, creativiteit, autonomie en eigen inbreng van kinderen belangrijk vinden.

Coblo gelooft dat kinderen zolang mogelijk kind moeten blijven die veel lol hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen door het vrije spel.

Productspecificaties

SKU
COBLO20-T
EAN
8719327675403

Recent bekeken

Coblo Transparant  20 stuks
CobloTransparant 20 stuks

Deliverytime

Op voorraad
€34,99 Incl. btw
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »