Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

15 september 2020

Wasbare vloerkleden van Lorena Canals

Een wasbaar vloerkleed? Ja, je leest het goed! De zachte aaibare kleden van de Spaanse designster Lorena Canals zijn niet alleen geweldig om te zien, je stopt ze ook nog eens met gemak in de wasmachine. Want je kunt de kleden gewoon wassen op 30°.

Niet voor niets zijn deze vloerkleden de perfecte aanwinst voor de baby- en kinderkamer. Maar de vloerkleden misstaan ook zeker niet in de woonkamer! Naast vloerkleden vind je bij Lazy Lama ook poefs, kussens en decoratie van Lorena Canals. Bekijk de gehele collectie.

Een goed verhaal
Lorena Canals hecht veel waarde aan een eco-vriendelijk productieproces en gebruikt bij de productie van de vloerkleden duurzame grond- en hulpstoffen. Bovendien ziet het bedrijf er zelf op toe dat er geen kinderarbeid wordt ingezet bij de productie.

Naast het feit dat de vloerkleden een echte eyecatcher in je woning zijn, help je met de aankoop van een Lorena Canals kleed ook een aantal schoolkinderen in Noord India. Ieder jaar bekostigd Lorena namelijk het basisonderwijs voor ongeveer 25 kinderen uit de omgeving van de fabriek, waar de kleden gemaakt worden. Een hele schoolklas vol dus! Op deze manier krijgen vele kinderen in India een kans op een beter leven

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »