Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

26 februari 2024

Verjaardagskaart bij je bestelling

Bij LazyLama draait alles om het creëren van magische momenten voor jou en je kleintjes. Naast ons uitgebreide assortiment aan betoverend speelgoed en schattige accessoires, streven we er ook naar om onze klanten op speciale manieren te verrassen en te verwennen. En wat is er nu specialer dan een verjaardag?

Een Persoonlijk Tintje

Bij LazyLama geloven we in de kracht van persoonlijke verbindingen. Of het nu de verjaardag van je kind, kleinkind, neefje, nichtje of vriendje is, we willen helpen om deze speciale dag nog specialer te maken. Het openen van een pakketje van LazyLama is altijd een feestje op zich, maar met een verjaardagskaart wordt het nog feestelijker. Onze kaarten zijn voorzien van kleurrijke illustraties door bekende Nederlandse ontwerpers.

Hoe Werkt Het?

Het is heel eenvoudig! Je kan bij het toevoegen van een product aan het winkelwagentje kiezen om dit item in te laten pakken voor een speciale gelegenheid. Een kraamcadeau, verjaardagscadeau of een cadeau van de goede sint? Het is allemaal mogelijk. Daarnaast kan je een verjaardagskaart toevoegen aan je bestelling. Kies zelf een wenskaart van Juulz Illustrations of Mevrouw Emmer en voeg een persoonlijke boodschap toe die we op de verjaardagskaart kunnen schrijven, en wij zorgen ervoor dat de kaart samen met je bestelling wordt verzonden.

Geen mogelijkheid om zelf naar de verjaardag te gaan? Laat het pakketje direct bij de ontvanger bezorgen! 

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »