Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

1 mei 2020

Ondernemers in Capelle aan den IJssel

Evelien & Rahim zijn een koppel en tevens de eigenaren van Lazy Lama. Waar Evelien werkzaam was in de marketing en communicatie, heeft Rahim zijn achtergrond in de IT. Het ondernemen zat er bij beiden altijd al wel in, ze deden allebei freelance klussen naast hun baan.

Met de komst hun dochtertje ontstond de interesse in duurzaam en veilig speelgoed. Ze zagen dikwijls terugroepacties van onveilig speelgoed voorbij komen en dachten: ‘Dat moet toch anders kunnen.’ Zo gezegd, zo gedaan. Want in maart 2018 openden ze daarom naast hun full-time banen een webshop in duurzaam en verantwoord speelgoed.

De achtergrond van Evelien in de marketing zorgde ervoor dat ze snel hun shop online zichtbaar konden maken. De IT achtergrond van Rahim was perfect om de technische kant van de webshop in te richten en continu te optimaliseren. De webshop groeide gestaag en  al vrij snel werd de zolder, waar ze begonnen, te klein. Ook de verbouwde garage, waar daarna naar werd uitgeweken, bleek al snel niet meer te voldoen. Zodoende was de eerste verhuizing naar een  extern magazijn een feit. Ondertussen vroegen klanten ook steeds vaker of zij het speelgoed in ‘het echt’ konden zien of dat zij het rechtstreeks  bij Lazy Lama konden ophalen.

Zo ontstond het plan voor een fysieke winkel. Rahim gaf zijn baan als eerste op om fulltime bezig te kunnen zijn met Lazy Lama en het de aandacht te geven die het groeiende bedrijf nodig had. Begin van dit jaar volgde Evelien. Met een fysieke winkel was het onmogelijk ernaast als freelancer te blijven werken en ze wilden graag al hun tijd kunnen besteden aan dat wat ze zo leuk vinden, Lazy Lama laten groeien!

Lees het hele interview op de website van Buro Freecon

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »