Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

7 april 2021

Kraamcadeau tips

Wat leuk, er is een kleintje op komst! Niets leuker dan shoppen voor een kraamcadeau, maar waar maak je de ‘newly parents’ echt blij mee? Dat weten wij bij Lazy Lama wel. We zetten graag een paar musthaves voor op de baby kraamlijst op een rij:

Verzorgingsproducten
Het tere huidje van een baby, daar smeer je natuurlijk niet zomaar alles op. Alleen het beste is goed genoeg en alles voor een goede start. Bij Lazy Lama hebben we dan ook enkel verzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten en milde geuren in ons assortiment. Want troep, dat hoeven we niet!
Bekijk ons assortiment met verzorgingsproducten voor Baby & Mama.

 

Hydrofiele doeken
Voor de komst van de baby had je er waarschijnlijk nog nooit van gehoord, maar zodra je kindje is geboren kun je niet meer zonder: natuurlijk, de hydrofiele doek! Gebruik ‘m als handdoek na het badderen, als dekentje op zomerse dagen, inbakerdoek of als bescherming in een babynestje. Je kunt er alle kanten mee op. Kortom een perfect kraamcadeau waar je elke ouder blij mee maakt!
Meteen shoppen.

Voorleesboekjes
Boekjes zijn altijd goed en je hebt er ook nog eens lang plezier van. Het is dan ook een veel gekozen kraamcadeau. Bij Lazy Lama vind je klassiekers als Nijntje en Dikkie Dik, maar ook de prachtige prenten- en voelboekjes van Ingela. Bekijk alle boekjes.

         

Spaarpotten & nachtlampjes
Ben je op zoek naar een origineel en betaalbaar kraamcadeau? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze leuke spaarpotten en nachtlampjes. We hebben een uitgebreid assortiment met merken als Atelier Pierre Junior, Liewood en Blafre.

 

Inpakservice
Maak je kraamcadeau extra feestelijk met onze ‘gratis inpakservice’. We pakken het mooi voor je in en kunnen er indien gewenst ook een persoonlijke boodschap bij vermelden.

Kom je er ondanks onze tips toch niet helemaal uit of heb je nog specifieke vragen over een kraamcadeau? Neem dan even contact met ons op via de chat, [email protected] of 010 – 818 3403. We denken graag met je mee!

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »