Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

10 april 2021

Duurzaam speelgoed voor de kinderopvang

Duurzaamheid, het begint steeds meer gemeengoed te worden. En gelukkig maar, want we hebben maar één planeet en daar moeten we zuinig op zijn. Ons veelzijdige assortiment bestaat dan ook voor een groot deel uit duurzaam speelgoed. Zo is het houten speelgoed van Plan Toys bijvoorbeeld gemaakt van rubberbomen, die geen rubber meer produceren en wordt het degelijke speelgoed van Green Toys gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen. Speelplezier, voor generatie op generatie!

Verantwoord spelen in de kinderopvang
Wij merken dat er in de kinderopvang ook steeds meer vraag komt naar duurzaam spel- en speelmateriaal. Bij Lazy Lama hebben wij dan ook al diverse kinderdagverblijven en bso’s in ons klantenbestand. Zo leveren wij bijvoorbeeld vaak tijdloos houten kinderspeelgoed, maar ook open ended spelmateriaal en praktisch siliconen kinderservies.

Een greep uit onze merken: Plan Toys, Green Toys, Wobbel, Micro Step, Playon Crayon, Stapelstein, Mushie, Misioo, Tender Leaf Toys en Little Dutch. Bekijk alle merken.

Speciale korting voor de kinderopvang
Ben je werkzaam in de kinderopvang en (mede)verantwoordelijk voor de inkoop bij jullie kinderdagverblijf of bso? Dan hebben wij goed nieuws! We kunnen je dan namelijk een speciale vaste korting aanbieden. Hiermee krijg je op elke aankoop bij Lazy Lama 10% korting. Vanzelfsprekend zonder enige verplichting!

Heb je interesse in een vaste korting voor een kinderdagverblijf of bso? Dan horen wij dat heel graag! Stuur een mail naar [email protected], dan maken we de kortingscode direct voor je aan.

Waarom shoppen bij Lazy Lama?

  • Superservice & persoonlijk advies
  • Klanten beoordelen ons met een 9,6
  • Geen minimaal orderbedrag
  • Support een lokale winkel

Heb je een vraag of kunnen wij je ergens anders bij helpen? Dan kun je ons op werkdagen bereiken via de chat, [email protected] of telefonisch via 010 - 818 34 03.

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »