Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

21 augustus 2022

Doomoo Voedingskussen

Oh ja, de voedingskussens van Doomoo zijn algemeen bekend.

Multifinctioneel kussen
Het Doomoo voedingskussen is heel fijn tijdens de zwangerschap als ondersteuning bij het slapen, als je kindje er eenmaal is om te voeden, en om je kindje lekker in te nestelen. Het Doomoo voedingskussen is dankzij de soepelheid en vorm ideaal voor verschillende doeleinden. Veel zwangere vrouwen hebben na verloop van tijd steeds meer moeite met slapen doordat ze niet de juiste houding kunnen vinden. Door het Doomoo voedingskussen te gebruiken in bed geef je je buik de nodige ondersteuning en zal het slapen meer comfortabel verlopen.

afbeelding: Doomoo Voedingskussen Buddy Tetra Jersey Sand.

Gebruiken van een voedingskussen
De voedingskussens van Doomoo bieden extra comfort aan zowel de baby als aan de ouders. Door het ontwerp van het voedingskussen, waarbij gedacht is aan soepelheid, vorm en buigzaamheid kan het lichaam van ouder en baby volledig ontspannen.
Het Doomoo voedingskussen kan je op verschillende manieren gebruiken: als ondersteuning tijdens de zwangerschap, daarna bij het voeden of om de baby comfortabel te laten liggen als deze nog klein is. De kussens van Doomoo hebben een hoes die afneembaar is en die gewassen kan worden. 

Hulp bij het slapen
Je bent in blijde verwachting van een kindje en ineens merk je dat, hoe verder de zwangerschap vordert, je meer behoefte aan comfort en ondersteuning krijgt. Een voedingskussen is in die laatste maanden zeer fijn om te gebruiken. Het kussen helpt je beter te slapen en te ontspannen omdat je lichaam ondersteund wordt op de plekken waar je dat het meest nodig hebt. Zo krijg je hulp voor je wervelkolom zodat de rug- en buikspieren wat kunnen ontspannen, een zachte steun voor je buik om lekker op je zij te liggen of misschien vind je het prettig je benen eromheen te slaan.
 
afbeeldingen: Doomoo Voedingskussen Misty Pink en Doomoo Voedingskussen Buddy Classic Light Grey.

Hulp bij het voeden
Wanneer je kindje geboren is leg je je baby tijdens het voeden op je arm.  Leg daarna je arm op het Doomoo voedingskussen. Het kussen zal hierdoor het gewicht van je baby dragen, niet je arm. Ook kun je het Doomoo voedingskussen op de bank of in de box leggen en je kindje erin leggen. Hij of zij zal hierdoor een fijn, geborgen gevoel krijgen.
 
afbeeldingen:Doomoo Voedingskussen Buddy Fox Grey en Doomoo Voedingskussen Buddy Ruby Stripes.

Kwaliteit
Het Doomoo voedingskussens is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. De vorm van het voedingskussen beweegt gemakkelijk mee zodat het zich aanpast aan het gebruik. Je hebt de keuze uit verschillende dessins in trendy kleuren. De hoes is uitwasbaar. Doomoo is niet voor niks het meest bekende merk voedingskussens.

Bij Lazy Lama hebben we (bijna altijd) alle designs Doomoo Voedingskussens op voorraad. Ook de Seat'n Swing stoeltjes, Babynestjes en Shantala babybadjes van Doomoo zijn verkrijgbaar.

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »