Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

28 augustus 2022

Doen Alsof Speelgoed

Doen alsof Speelgoed of rollenspel speelgoed helpt kinderen enorm in hun ontwikkeling. Samen doen alsof een ze een heerlijke taart bakken, een winkel runnen of een beroep uitoefenen. Met het rollenspel speelgoed van Lazy Lama leren kinderen spelenderwijs hun vaardigheden te ontwikkelen.

Vadertje en Moedertje
Speel vadertje en moedertje met de mooie poppen van Miniland. Verzorg de poppen, kleed ze aan, en natuurlijk moeten de poppen ook in bad. Alle poppen-items van By Astrup zijn van hout gemaakte poppenaccessoires. Wat denk je van de mooie poppenvoedingsset of poppenverzorgingsset? Een echt vadertje of moedertje kan niet zonder!

Miniland poppen poppenverzorgingsset

Keuken en Winkel
Ook heel populair zijn alle keukentjes en winkeltjes met de bijbehorende ingrediënten en boodschappen.
Richt de keuken in met een mixer, koffieapparaat of theeset. Om de winkel of keuken in te richten kan je de houten ingrediënten gebruiken. Wat denk je van eieren, cupcakes, of druiven?

Houten doen alsof speelgoed sets
Wil je kapper spelen, geen probleem met de houten kappersset of scheerset. Liever dierenarts? Dat kan met de houten dierenartsset.
Lazy Lama heeft mooie houten net alsof sets van Plan Toys in het assortiment. Tandarts, Vlogger of Make-up artist, laat kinderdromen uitkomen met deze mooie sets.

makeup set

Stokpaarden
Houdt je kleintje van paarden? Dan zijn de houten stokpaarden van By Astrup een perfect cadeau. Er zijn stokpaardjes met zes verschillende typen vachtjes. Moeilijk kiezen hoor!
Deze stokpaarden moeten natuurlijk ook verzorgd worden. De stokpaardjes eten geven kan met de houten stokpaardjes verzorgingsset. Of ruim de mest op met de Mestboy Set.

 mestboy set

Er zijn genoeg mogelijkheden om de fantasie van je kleintje te stimuleren met behulp van de doen alsof speelgoed sets. De keuken en winkelsets vallen altijd in de smaak, maar ook de specifiekere sets kunnen als prima basis dienen voor fantasierijk spelen.

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »