Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

13 maart 2024

De ultieme uitleg over de afmetingen van Maileg Muizen, Bunnies, Rabbits en nog veel meer!

In deze introductie duiken we in de betoverende wereld van Maileg, een betoverend universum van charmante muizen, konijnen en onweerstaanbare accessoires. Maileg heeft de harten van jong en oud veroverd met zijn unieke en liefdevol vervaardigde collecties

Als je de collectie van Maileg bekijkt weet je misschien niet waar te beginnen. We helpen je hier graag bij door middel van deze uitleg.

Maileg Muizen

De bekende karakters van Maileg zijn de Muizen. Elk muisje heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling en persoonlijkheid, variërend van schattige knuffels tot charmante kleine avonturiers. Er zijn muizen in verschillende afmetingen:

Er zijn verschillende outfits verkrijgbaar voor de Muizen. Kijk goed naar de afmetingen zodat je de juiste maat kleding bij de juiste muis matcht.

Maattabel Maileg Muizen

Alles over Bunnies en Rabbits

De Maileg Bunnies hebben hangende zachte oren terwijl de oren van de Maileg Rabbits recht omhoog staan. Over het algemeen zijn de Bunnies meisjes en de Rabbits jongens, behalve bij de MY Rabbits, dit kunnen jongens of meisjes zijn.

Wil je Bunnies en Rabbits combineren met een poppenhuis? Kies dan voor de MY, Micro, Size 1 of Size 2 variant. Je kan een familie bijvoorbeeld zo samenstellen; De My en Micro Bunnies en Rabbits zijn de baby's en peuters, Size 1 kunnen de wat oudere kinderen zijn en Size 2 zijn de volwassenen. 

Micro Rabbits en Bunnies zijn qua afmeting ongeveer gelijk aan de Grote Broer en Grote Zus Muizen en deze kunnen dus kleding en meubilair met elkaar delen. MY Rabbits zijn qua afmeting gelijk aan Baby Muizen.

Om als knuffel te gebruiken raden we Size 3, 4 of 5 aan. Voor deze grote maten zijn ook extra poppenkleertjes beschikbaar.

Maattabel Maileg Rabbits

Maattabel Maileg Bunnies

Maileg Poppenhuis en Meubilair

Het meubilair van Maileg is er in verschillende formaten. Het Muizen (MY en Micro) meubilair is geschikt voor de Muizen en de Bunnies en Rabbits in maten My, Micro, Size 1 en Size 2. Dit meubilair past in de Maileg poppenhuizen, het Maileg Kasteel en bijvoorbeeld ook in het Ikea Flisat Huis. De schaal is ongeveer 1:12.

Voor grote poppenhuizen is er het Miniature meubilair. Dit meubilair is een stuk groter dan het Muizen-assortiment en past dus niet in de huizen van Maileg.

Naast het Maileg Meubilair zijn er diverse accessoires verkrijgbaar zoals voedsel en keuken items. De schaal van deze items is iets groter dan het Muizen meubilair. Dit is zeker niet erg voor het spelen en zorgt juist voor een leuke speelse toevoeging.