Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

15 augustus 2022

De prachtige collectie van Mies & Co

Mies & Co heeft een prachtige nieuwe 2022 najaarscollectie uitgebracht. Met deze nieuwe collectie wordt de slaapkamer een unieke en prachtige plek voor jouw kindje. 

Op deze nieuwe prints met een vintage vibe kán je niet anders dan verliefd op worden! 

Vintage Flower Lila
Dit kleine paarse bloemetje zorgt voor zowel een Scandinavische als een Vintage sfeer op je kinderkamer. De offwhite ondergrond met de paarse bloemetjes zorgen ondanks een druk patroon toch voor rust op de kinderkamer. In deze prints zijn diverse items verkrijgbaar waaronder slaapzakken en beddengoed. 


Alle items uit de Mies & Co Vintage Flower Collectie.

Little Dreams Humus
Little Dreams, wie kent dit mooie printje van Mies & Co niet? Maar deze keer in een prachtige humus kleur die in alle slaapkamertjes van nu past. Maak een prachtige combinaties met bijvoorbeeld de vintage flower in de lila kleur.

Alle items uit de Mies & Co Little Dreams Humus collectie.

Adorable Dots Sweet Pink
Wie kan er geen zacht roze met witte stipjes gebruiken? Om een extra vintage gevoel te krijgen past deze print heel leuk bij de Vintage Flower. Ook een hele fijne combinatie is samen met de Little Dreams in de humus kleur. Dit roze printje is dus perfect om overal mee te matchen.

Alle items uit de Mies & Co Adorable Dots Sweet Pink collectie.

Zachte en duurzame stoffen
De aanschaf van producten van Mies & Co doe je heel bewust. Kies bewust voor een item uit deze collectie van Mies & Co.

Alle items zijn van van hoge kwaliteit, met prachtige prints en heel duurzaam. Dat klinkt heel gewoon, maar achter de producten zit veel meer dan deze algemene woorden.

Mies & Co gaat heel bewust op zoek naar de beste textiel leveranciers van Europa. Ze leveren niet alleen de hoogste kwaliteit textiel, maar zijn betrouwbare partners die gecertificeerd produceren. Dit houdt in dat de producten veilig zijn en beter voor het milieu.

De prints van de collectie worden allemaal met de hand ontworpen. Met veel aandacht voor detail wordt er soms wel meer dan 30 uur aan 1 print gewerkt. Waarom? Omdat Mies & Co erin gelooft dat jij en je baby'tje het verdienen om een uniek item in huis te hebben. Een item dat je nog heel lang wil bewaren als herinnering aan die bijzondere eerste tijd van je kindje.

Duurzaam? Zeker! Van alle kwaliteiten textiel die er te vinden zijn, is alleen het beste goed genoeg. Dus je kan het item heel vaak wassen. De producten kunnen ontzettend lang mee.

Over Mies & Co
Bij Mies & Co geloven zij erin dat wanneer jij je goed voelt in een stijlvolle omgeving, dat je kindje zich ook goed voelt. Alle producten worden vanuit deze filosofie gecreëerd en zijn er voor jou en je baby. Bij Mies & Co vind je daarom stijlvolle producten die verfijnd zijn, elegant en gemaakt van de hoogste kwaliteit.

Op het moment dat je moeder wordt, veranderd er veel in je leven en stap je in een nieuwe wereld. Het is belangrijk dat jij, juist in deze tijd, dichtbij je stijlvolle zelf kan blijven.

 

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »