Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

20 april 2023

Buiten Spelen met Little Dutch

Buiten Spelen met Little Dutch

De zomer is in aantocht en dat betekent dat het tijd is om naar buiten te gaan en te genieten van het mooie weer! Buitenspelen is niet alleen leuk, maar ook belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Het stimuleert hun motorische vaardigheden, bevordert sociale interactie en zorgt voor de nodige beweging.

Voor kinderen is er niets leuker dan spelen met zand en water, en het zand- en waterspeelgoed van Little Dutch is perfect om het buitenspeelplezier naar een hoger niveau te tillen. Of je nu naar het strand gaat, naar het zwembad of gewoon in de tuin speelt, het zwem- en opblaasspeelgoed van Little Dutch is de perfecte aanvulling voor een zomer vol buitenspeelplezier. In dit blogartikel zullen we je alles vertellen over het zand- en waterspeelgoed van Little Dutch.

Little Dutch

Little Dutch is een Nederlands merk dat bekend staat om de hoogwaardige en creatieve kinderproducten. Het merk biedt een breed scala aan speelgoed en accessoires voor baby's en kinderen, met oog voor detail en kwaliteit. Het zand- en waterspeelgoed van Little Dutch is daar geen uitzondering op.

Strandsetjes

Er zijn verschillende strandsetjes van Little Dutch verkrijgbaar om jouw kindje urenlang speelplezier te bezorgen.

Met de emmer-set kunnen kinderen zand scheppen en bouwen aan hun eigen zandkastelen, terwijl ze met het schepje en het harkje het zand kunnen bewerken en vormgeven. De zeef zorgt voor extra speelplezier door zand te zeven en te ontdekken wat er allemaal in het zand verborgen zit. Het gietertje zorgt voor extra waterpret.

Deze strandset van Little Dutch is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook praktisch in gebruik. Alle onderdelen kunnen na het spelen weer netjes in de emmer worden opgeborgen, zodat je de set gemakkelijk kunt meenemen naar het strand of de zandbak.

De kleine strandset bestaat uit een schepje met twee vormpjes. Dit is ideaal voor het bouwen van kastelen of het bakken van lekkere zandtaartjes.

 

Opblaasspeelgoed

Het opblaasspeelgoed van Little Dutch is dé perfecte aanvulling voor de zomerse waterpret van jouw kindje! Dit vrolijke speelgoed zorgt voor urenlang vermaak in het zwembad, op het strand of in de tuin.
Er zijn verschillende opblaasbare items, waaronder een strandbal, een zwemring en een opblaasbare zwembadje. Elk item is versierd met schattige illustraties en zachte kleuren die de verbeelding van jouw kindje prikkelen en zorgen voor een speelse uitstraling. 

 

Zonbescherming

Bescherm de ogen van je kleintje met de trendy zonnebrillen van Little Dutch, nu verkrijgbaar bij lazylama.nl! De zonnebrillen zijn speciaal ontworpen voor kinderen en bieden stijlvolle bescherming tegen de zon. Met hun hippe en kleurrijke designs zijn deze zonnebrillen perfect voor jongens en meisjes die er cool en fashionable uit willen zien, terwijl ze tegelijkertijd hun ogen beschermen tegen schadelijke UV-stralen.

De zonnebrillen van Little Dutch zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en comfortabel zijn om te dragen. De glazen zijn voorzien van een UV400-filter, wat betekent dat ze 100% bescherming bieden tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. Zo kun je er zeker van zijn dat de ogen van je kindje veilig zijn, zelfs op de zonnigste dagen.

 

De zonneschermen voor in de auto zijn speciaal ontworpen om je kleintje te beschermen tegen fel zonlicht tijdens autoritten, zodat ze comfortabel en veilig kunnen reizen. Met hun schattige designs en praktische functionaliteit zijn deze zonneschermen perfect voor jongens en meisjes die onderweg willen genieten van een aangename sfeer.

De zonneschermen voor in de auto van Little Dutch zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaam en eenvoudig te bevestigen zijn aan de ramen van je auto. Ze zijn voorzien van een handig zuignapsysteem dat ervoor zorgt dat ze stevig op hun plaats blijven zitten en gemakkelijk kunnen worden verwijderd wanneer ze niet meer nodig zijn. De schermen zijn groot genoeg om de zon volledig te blokkeren en bieden uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen.

Naast hun praktische eigenschappen zijn de zonneschermen van Little Dutch ook nog eens super leuk om naar te kijken! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleuren en patronen die perfect passen bij de Little Dutch-stijl.

 

Duurzaam en veilig

Veiligheid en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten van het speelgoed van Little Dutch. Het zand- en waterspeelgoed voldoet aan de geldende Europese veiligheidsnormen en is vrij van schadelijke stoffen. Daarnaast is het speelgoed gemaakt van hoogwaardige materialen die lang meegaan, zodat kinderen er lang van kunnen genieten.

 

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »