Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

6 juli 2023

Back2School: Een Nieuw Begin met Stijlvolle Back-to-School Items

De mooiste back to school items

Het is weer die tijd van het jaar! De zomervakantie is in volle gang en het is binnenkort weer tijd om terug te gaan naar school. Maar maak je geen zorgen, want we hebben het perfecte recept om van deze overgang een stijlvol en spannend avontuur te maken. In deze blog gaan we het hebben over de must-have back-to-school items die het schooljaar van jouw kind helemaal compleet maken. Of je nu op de crèche, kinderdagverblijf of basisschool zit, deze trendy en functionele items zullen je zeker inspireren.

Stijlvolle Rugzakken

Een goede rugzak is een absolute essentie voor schoolgaande kinderen. Kies voor een rugzak die niet alleen functioneel is, maar ook past bij je persoonlijke stijl. Ga voor een trendy patroon, opvallende kleur of een tijdloos design. Denk aan handige vakken en verstelbare banden voor comfortabel dragen. Een stijlvolle rugzak is niet alleen praktisch, maar ook een modeaccessoire waarmee je je persoonlijkheid kunt uitdrukken.

Er zijn rugtassen voor peuters. Deze backpacks hebben een kleiner formaat, maar toch kan er een drinkfles en eventueel schone kleding in. Merken als Liewood, A Little Lovely Company en Blafre hebben speciale peutertassen. Bekijk deze peuter rugtassen hier.

Uiteraard heeft Lazy Lama een groot assortiment rugzakken voor naar schoolgaande kinderen. Je kan kiezen uit meer dan 100 verschillende backpacks van wel 10 merken! Wat denk je van Rugtassen van Little Dutch of Studio Ditte? Echte eyecatchers zijn de backpacks van Jeune Premier. Deze rugzakken zijn wel wat duurder maar o zo mooi, en de kwaliteit is echt top!

De leukste Lunchboxen

Weg met saaie en onpraktische lunchtrommels! Kies voor stijlvolle lunchboxen die niet alleen je eten vers houden, maar er ook geweldig uitzien. Ga voor lunchboxen met trendy kleuren, patronen en prints die je persoonlijkheid weerspiegelen. Denk aan handige compartimenten (bentoboxen) om verschillende gerechten gescheiden te houden en lekvrije sluitingen om ongelukjes te voorkomen. Met een trendy lunchbox wordt elke maaltijd een feestje.

Er is keuze uit broodtrommels met één groot vak, maar er zijn ook prachtige Bentoboxen van Yumbox of Petit Monkey. Vul deze met verse groenten, fruit, volkoren broodjes, noten en andere gezonde lekkernijen en maak een feestje van de lunch!

En wat denk je van de snackboxen? Ideaal voor fruit of andere kleine versnaperingen. Deze snackbox-sets bestaan vaak uit 3 lossen boxen in verschillende formaten. Ook handig voor het meenemen van fruit van je baby of peuter.

Vrolijke drinkflessen

Maar hoe zorg je ervoor dat je kind genoeg water drinkt en tegelijkertijd een beetje plezier heeft? Het antwoord is eenvoudig: met leuke en functionele drinkflessen speciaal ontworpen voor kinderen! Investeer in hoogwaardige drinkflessen gemaakt van duurzame materialen zoals roestvrij staal of BPA-vrij plastic. Kies uit een breed scala aan kleuren en ontwerpen die passen bij je persoonlijke stijl.

Drinkflessen voor kinderen zijn speciaal ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Ze hebben vaak een drinktuit of een rietje, waardoor het gemakkelijk is voor kinderen om te drinken zonder te morsen. De doppen zijn ook eenvoudig te openen en te sluiten, zelfs voor kleine handjes. Hierdoor kunnen kinderen zelfstandig hun drinkfles gebruiken, wat hun onafhankelijkheid en verantwoordelijkheid vergroot.

De meest populaire drinkflessen voor meiden zijn de popsicle drinkbekers van Petit Monkey. Voor jongens zijn de drinkflessen van A Little lovely Company populair.

Schrijfwaren en Stationery

Maak van notities maken en huiswerk doen een leuke ervaring met stijlvolle schrijfwaren. Kies voor kleurrijke pennen, markeerstiften, potloden en gummen om je werkplezier te vergroten. Met trendy schrijfwaren wordt elke les of studiemoment een creatieve en inspirerende bezigheid.

Bekijk eens merken zoals Ooly of Djeco voor te gekke stationery-items

Klaar voor het nieuwe schooljaar

Met deze lijst van must-haves voor terug naar school ben je klaar om het nieuwe schooljaar met vertrouwen en stijl te beginnen. Van trendy rugzakken tot schrijfwaren met flair, je hebt alle tools om georganiseerd, creatief en succesvol te zijn. Vergeet niet om je lunchpauze op te fleuren met stijlvolle lunchboxen en herbruikbare drinkflessen, zodat je gezond kunt eten en gehydrateerd kunt blijven gedurende de dag.

Het team van Lazy Lama wenst je een geweldig en succesvol schooljaar toe, vol plezier, leren en nieuwe herinneringen!

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »