Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,7

Over ons

Lazy Lama

Behind the scenes
Leuk, dat je een kijkje neemt op deze ‘Over ons’ pagina! Wij stellen onszelf graag digitaal aan je voor ;-)

In oktober 2016 zijn wij – Evelien en Rahim - de trotse ouders geworden van onze altijd vrolijke en tikkeltje eigenwijze dochter Elouise. Als ‘newborn’ ouders struinden wij dagelijks het internet af naar origineel, maar vooral ook duurzaam, speelgoed. En toen ging het lampje al snel branden… Want het aanbod en vooral ook de online presentatie van kinderproducten, dat kon in onze ogen véél leuker en klantvriendelijker.

En zo gezegd, zo gedaan… Nou ja, hier kwam wel het een en ander bij kijken en het was een pittige bevalling. Maar in maart 2018 werd Lazy Lama geboren!

De gezichten achter Lazy Lama
Evelien is de ‘copywriter’ van het stel. Zij onderhoudt de socials en schrijft met haar achtergrond als Marketing & Communicatie Specialist vol enthousiasme alle teksten voor Lazy Lama. Rahim is de ICT- en proces expert. Hij kent alle inns & outs van de techniek van de website en dagelijks breekt hij zijn hersenen over ingewikkelde koppelingen en procesverbeteringen.

Alle items zijn persoonlijk door ons geselecteerd en een aantal uitvoerig getest door de grijpgrage kinderhandjes van Elouise. Het derde teamlid van Lazy Lama!

Mooie producten & een superservice
Mooie eerlijke producten en een superservice, daar staan wij bij Lazy Lama voor! We lopen voor jou graag een stapje harder. Zo zijn wij elke dag persoonlijk bereikbaar (via chat, mail of telefoon) en pakken wij alle cadeautjes met heel veel Lazy Lama liefde voor je in. Nee of onmogelijk? Dat soort woorden komen echt niet in ons woordenboek voor!  

 

Vragen of feedback?

 

Heb je een vraag of ontbreekt er volgens jou nog een bepaald item in onze webshop?

We horen het graag! Je bereikt ons het snelst via +31 10 818 34 03+31 6 15 126 127 of per mail via info@lazylama.nl. Een berichtje via de socials kan natuurlijk ook.

Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Achteraf betalen mogelijk
Gratis verzending vanaf €50
Gemakkelijk retourneren
Klanten beoordelen ons met een 9,7