Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Over ons

Over Lazy Lama kunnen we één zekerheid geven; we love speelgoed!

Speelgoed is meer dan om mee te spelen

Bij Lazy Lama geloven we heel erg in de kracht van goed spelen. Met goed speelgoed laat je de fantasie van je kind de vrije loop, draag je bij aan het leren van nieuwe vaardigheden en moedig je jouw kind aan om de wereld om hen heen te verkennen.

De beste speelgoed merken

Sinds 2018 shop je bij Lazy Lama het leukste en meest originele speelgoed. Het belangrijkste uitgangspunt is de speelwaarde en de kwaliteit van het speelgoed. Prachtig vormgegeven speelgoed, duurzaam speelgoed, educatief speelgoed, allemaal met als doel om voor eindeloos speelplezier te zorgen.

Lazy Lama heeft een prachtig assortiment met de beste en mooiste merken. Misschien ken je merken als Connetix, Maileg, Jellycat, Little Dutch of Microstep? Allemaal topmerken in hun eigen segment en hier zijn we super trots op.

Online speelgoedwinkel

Vanuit het magazijn in Elshout wordt elke bestelling zorgvuldig klaargemaakt en verzonden. Om dit voor elkaar te krijgen werken we elke dag met veel plezier in en aan Lazy Lama. Laat je favoriete items mooi inpakken als verjaardagscadeau of kraamcadeau. Dan weet je zeker dat de krijger verrast zal zijn. Elke medewerker is bereidt om een stapje verder voor je te gaan en ook zij kunnen met recht zegen I love speelgoed!

Heel veel shopplezier toegewenst!

Vragen of tips?

We horen het graag! Je bereikt ons het snelst via [email protected].

Heb je een vraag?

Bel ons

Dan helpen we je direct!

+31683488633

E-mail

Verwacht binnen 24 uur een reactie

stuur email

Social media

Stuur ons een DM

Lazy Lama B.V.

Mariëndonkstraat 25
5154 EG Elshout
Nederland Bekijk op Google Maps

NL860505285B01
76093972