Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Coblo Mini Figuurtjes Uitbreidingsset 4 stuks

Coblo Mini Figuurtjes  Uitbreidingsset 4 stuks
Productomschrijving

Mini Figuurtjes Uitbreidingsset 4 stuks

Stap jij mee in de wereld van fantasie en creativiteit? Haal Coblo Mini Figuurtjes | Uitbreidingsset | 4 stuks in huis! De transparante magnetische bouwblokken prikkelen de creativiteit en fantasie van kinderen wat zorgt voor geweldige bouwwerken en urenlang speelplezier.

Deze Coblo Mini Figuurtjes | Uitbreidingsset | 4 stuks bevat de volgende inhoud:

  • 4 figuren

Coblo

De kleurrijke magnetische bouwstenen van Coblo prikkelen de fantasie en creativiteit. Ze zorgen voor eindeloos plezier en zelfbedachte creaties.

De naam is ontstaan vanuit de wens dat kinderen het makkelijk uit kunnen spreken en dat het tegelijk staat voor wat het is. De naam Coblo is afkomstig van de twee woorden “COnstructie BLOkken”.

Magnetisch speelgoed

Coblo brengt de magie in huis! De magnetische bouwblokken zorgen voor een magische aantrekkingskracht op kinderen. Door de magneetjes in de stenen, klikken de bouwblokken makkelijk aan elkaar. Zo creëren kinderen al vanaf jonge leeftijd zelfstandig de mooiste 2- en 3-D bouwwerken. En hoe ouder het kind wordt, hoe rijker de creaties. Van raketten tot dieren, van letters tot kastelen, niks is te gek! Dit zorgt voor eindeloos bouwplezier en hard lachen wanneer ze weer een bouwwerk kunnen omgooien. 

Vrij spelen met Coblo

Het Nederlandse merk Coblo wil een bijdrage leveren aan ‘vrijspelende kinderen’. Kinderen die onbevangen en uitbundig plezier hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen door het vrije spel.

Er wordt tegenwoordig veel van kinderen verwacht; ze ‘moeten’ zo veel. Des te groter is de behoefte van ouders naar ‘vrijspelende kinderen’; kinderen die onbevangen en uitbundig plezier maken zonder vooraf opgelegde spelpatronen (open ended) en met ruimte voor eigen fantasie en creativiteit.

Ouders van nu pakken steeds meer een coachende ouderrol waarbij ze ruimte voor expressie, creativiteit, autonomie en eigen inbreng van kinderen belangrijk vinden.

Coblo gelooft dat kinderen zolang mogelijk kind moeten blijven die veel lol hebben en zich optimaal kunnen ontwikkelen door het vrije spel.

Productspecificaties

SKU
COBLO4
EAN
8720299411371

Recent bekeken

Coblo Mini Figuurtjes  Uitbreidingsset  4 stuks
CobloMini Figuurtjes Uitbreidingsset 4 stuks

Deliverytime

Op voorraad
€22,99 Incl. btw