Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Goki Speelgeld

Goki Speelgeld
Productomschrijving

Goki Speelgeld

Het Goki Speelgeld bestaat uit een kleurrijke verzameling van munten en biljetten die er realistisch uitzien, maar speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Het stevige en duurzame materiaal zorgt ervoor dat het speelgeld lang meegaat, zelfs bij intensief gebruik. De heldere kleuren en gedetailleerde afwerking maken het nog aantrekkelijker voor jonge ogen.

Pretend Play met Speelgeld

Dit speelgeld biedt kinderen de mogelijkheid om rollenspellen te spelen en verschillende situaties na te bootsen, zoals winkeltje spelen, restaurants runnen of zelfs bankier zijn. Het stimuleert hun verbeelding, creativiteit en sociale vaardigheden terwijl ze leren omgaan met geld en het concept van waarde begrijpen.

Stimuleer de financiële vaardigheden van je kinderen met het Goki Speelgeld. Het opent de deur naar een wereld van plezierig leren en helpt hen waardevolle levensvaardigheden op te bouwen. Of ze nu een winkel runnen, een bankiersimulatie spelen of gewoon hun eigen fantasiescenario's creëren, met dit speelgeld hebben ze altijd plezier en leren ze tegelijkertijd!

Let op: Het Goki Speelgeld bevat kleine onderdelen en is niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Houd toezicht op jongere kinderen tijdens het spelen.

Productspecificaties

SKU
8651853
EAN
4013594518536

Recent bekeken

Goki Speelgeld
GokiSpeelgeld

Deliverytime

Op voorraad
€5,99 Incl. btw