Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Goki Memory Geluiden

Productomschrijving

Goki Memory Geluiden

Laat je kinderen kennismaken met een nieuw niveau van uitdagend en interactief spel met de Goki Memory Geluiden. Deze unieke geheugenspelset prikkelt niet alleen de hersenen, maar ook de zintuigen!

Sensorische uitdaging met Goki Memory

De Goki Memory Geluiden is niet zomaar een geheugenspel; het is een boeiende ervaring die kinderen meeneemt op een ontdekkingsreis vol geluiden. Met zijn kleurrijke afbeeldingen en bijbehorende geluiden biedt dit spel een multisensorische benadering van het klassieke memoryspel.

Geluidenspel voor samen spelen

Met de Goki Memory Geluiden kunnen kinderen hun geheugen trainen en hun cognitieve vaardigheden verbeteren. Ze kunnen hun aandacht en concentratie scherpen terwijl ze proberen de blokjes met dezelfde geluiden bij elkaar te vinden. Het is een geweldige manier om hun observatievermogen en auditieve herkenning te ontwikkelen.

Dit geheugenspel is niet alleen leuk om individueel te spelen, maar ook voor interactieve speelsessies met vrienden of familie. Ze kunnen samen luisteren, vergelijken en elkaar uitdagen om de meeste paren te vinden. Het is een geweldige manier om samen quality time door te brengen en tegelijkertijd het geheugen te stimuleren.

De set bestaat uit 12 blokjes.

Productspecificaties

SKU
8656683
EAN
4013594566834

Recent bekeken

Goki Memory Geluiden
GokiMemory Geluiden

Deliverytime

Niet op voorraad
€29,95 Incl. btw
Bekijken