Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
BEKIJK ONZE MERKEN
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Fitwood Polku Evenwichtsbalk S - Berken

22% sale
Productomschrijving

Ga voor balans met deze Fitwood Polku Evenwichtsbalk S - Berken

De Fitwood Polku Evenwichtsbalk S - Berken is een leuke en creatieve balanstrainingsbaan voor kinderen. Het is ontworpen om de creativiteit van kinderen te stimuleren en tegelijkertijd de ontwikkeling van hun grove motoriek en evenwichtsvaardigheden te ondersteunen. Dankzij de verschillend gevormde balken biedt het eindeloze mogelijkheden voor het maken van leuke en uitdagende tracks die niet alleen ideaal zijn voor kinderen om te leren hoe ze hun lichaam in balans kunnen brengen als reactie op niveau- en richtingveranderingen, maar ook om hun fantasie de vrije loop te laten door het verkennen en ontwerpen van verschillende soorten sporen. Balken kunnen bijvoorbeeld worden gevormd in de vorm van een ijsje, een auto, een beer of een citroen - alleen je fantasie is de limiet!

Leer vaardigheden met Polku

Behalve dat het een ideaal product is voor het ontwikkelen van motorische vaardigheden en creativiteit, is POLKU-balansbalk ook geweldig voor kinderen om sociale vaardigheden te leren en samen met anderen te spelen bij het bouwen van tracks met vrienden. Met onze grote verscheidenheid aan balken, garanderen we dat dit product uren en uren leuke activiteiten voor je kinderen zal bieden - vloer spelen is lava, concurreren met vrienden of regels maken over hoe je bepaalde soorten balken moet oversteken zijn slechts enkele van de vele manieren kinderen spelen er graag mee!

Fitwood Polku uitbreiden

POLKU S is een perfecte optie voor de jongste kinderen die al hebben leren lopen en klaar zijn om hun evenwichts- en coördinatievaardigheden te verkennen. We raden aan om te beginnen met het leggen van de balken op de vloer zonder de connectoren en vertrouwd te raken met de baan voordat u hoger boven het vloerniveau gaat.

Productspecificaties

SKU
2001
EAN
6430061242066

Recent bekeken

Fitwood Polku Evenwichtsbalk S - Berken
FitwoodPolku Evenwichtsbalk S - Berken

Deliverytime

Op voorraad
€89,95€69,95 Incl. btw
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »