Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

22 februari 2024

We love Scandinavisch Design

De natuurlijke, strakke uitstraling van Scandinavisch Design is erg aantrekkelijk.

De Scandinavische look is al jaren populair in de Nederlandse gezinswoningen. Neutrale, lichte kleuren en natuurlijke materialen; Scandinavische items stralen rust en warmte uit. De kwaliteit is hoog en een tijdloos strak design maken de basis voor een Scandinavisch interieur compleet.
 
Deze Scandinavische stijl is nog steeds erg populair, en niet alleen omdat het rust en warmte uitstraalt, maar ook omdat het makkelijk te combineren is met andere woonstijlen. De industriële stijl past hier bijvoorbeeld goed bij.
 

Scandinavisch Speelgoed

Niet alleen zie je de Scandinavische stijl terug in de woonkamers, maar het is ook steeds populairder in baby- en kinderkamers. Kinderen krijgen al veel prikkels van buitenaf en daarom wordt een rustige kinderkamer dan ook steeds belangrijker. De Scandinavische stijl past hier goed bij doordat de minimalistische en stijlvolle uitstraling van het speelgoed. Het past goed bij een modern interieur en oogt niet snel rommelig. 
 
Een belangrijke reden van de populariteit van Scandinavische speelgoedmerken is dat het duurzaam is en van hoge kwaliteit. Ouders willen graag investeren in speelgoed dat lang meegaat en niet snel kapot gaat. In Scandinavië geeft men elkaar geen 'plastic rommel', maar juist een duurzaam cadeau dat jaren meegaat. Daarnaast is het een prettige gedachte dat de Denen, Zweden en Noren veel gebruikmaken van natuurlijke materialen. Baby's stoppen alles in hun mond. Dus is het fijn als er geen chemische laagjes op zitten. De hoog kwalitatieve producten hebben vaak een praktische inslag en zijn dan ook geschikt voor elke baby- of kinderkamer. 
 

Open Ended speelgoed

Scandinavisch speelgoed biedt extra voordelen voor kinderen. Zo is het vaak gericht op open-ended play, waarbij kinderen zelf creatief aan de slag kunnen gaan en geen vastomlijnde regels hebben om zich aan te houden. Dit stimuleert de verbeeldingskracht en het oplossingsgericht denken. In combinatie met het minimalistische ontwerp van Scandinavisch speelgoed is het vaak rustgevend en niet overweldigend voor kinderen.
 

Scandinavisch speelgoed bij Lazy Lama

Bij Lazy Lama hebben we een mooie selectie Scandinavisch design speelgoed. Merken zoals Liewood, Fitwood, Natruba, Mushie en Blafre zijn goed vertegenwoordigd in het assortiment.