Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Quut Quutopia Badpuzzel Jellyfish

Productomschrijving

Quut Quutopia Badpuzzel Jellyfish

De Quut Quutopia Badpuzzel Jellyfish maakt badderen nog leuker! Doordat de puzzel gemaakt is van zacht foam blijft deze drijven. Als je de puzzelstukken nat maakt, dan plakken deze tegen de badrand.

Dit speelgoed stimuleert op de fijne motoriek en leert creatief spelen. Er kunnen verschillende vormen en setjes worden gemaakt.

Doordat de puzzelstukken geen water opnemen blijven deze vrij van schimmel.

Een set bestaat uit 10 puzzelstukken.
Geschikt voor kinderen vanaf 10 maanden.
Na gebruik afdrogen met een droge doek.

Quut en Quutopia

Quut is ontstaan in het najaar 2012 en ontwikkeld een gerenommeerd Belgisch ontwerpbureau met meer dan 25 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve producten en aantrekkelijke merken.

Veel collega’s bij Pars Pro Toto hebben kinderen, ze hebben door de jaren heen dan ook heel wat speelgoed zien passeren. Ze vonden dat de kwaliteit van het speelgoed te wensen over liet, waardoor het niet lang mee ging en je ook geen emotionele band had met het speelgoed. Dus besloten ze om een eigen merk te maken, genaamd Quut. Het doel is om speelgoed te creëren dat zo lang zou meegaan als onze herinneringen aan het strand, speelgoed met een echt duurzaam en slim ontwerp dat garant staat voor jarenlang plezier en bovendien ook mooi is zowel voor kinderen als voor ouders. Dit is hoe Quut ontstaan is.

Quut besloot om duurzaam, sterk en slim speelgoed te ontwerpen en te ontwikkelen. Tegenwoordig blijven we nieuwe en creatieve oplossingen bedenken en ontwerpen voor speelgoed dat ook in de tuin, in de sneeuw of in het bad kan worden gebruikt. Recent ontwikkelde Quut zelfs een volledige collectie speelgoed speciaal voor in bad, genaamd Quutopia.

LazyLama heeft verschillende badpuzzels van Quutopia in het assortiment. De puzzels kunnen met elkaar worden gecombineerd.

Productspecificaties

SKU
QU171003
EAN
5425031171003
Materiaal
EVA foam

Recent bekeken

Quut Quutopia Badpuzzel Jellyfish
Quut QuutopiaBadpuzzel Jellyfish

Deliverytime

Niet op voorraad
€11,95 Incl. btw
Bekijken