Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
BEKIJK ONZE MERKEN
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Loco Bambino Pakket Fien & Teun op de boerderij

Loco Bambino Pakket Fien & Teun op de boerderij
Productomschrijving

Loco Bambino Pakket Fien & Teun op de boerderij

Vrolijk Loco Bambino Pakket - Fien & Teun op de boerderij vol prachtige illustraties van Fien & Teun op hun avonturenboerderij. De allerkleinsten leren spelenderwijs puzzelen en logisch denken. Bovendien ontdekken ze van alles over de boerderij, over wat we eten en over het dierenrijk. De kleurrijke opdrachten stimuleren de ontluikende geletterd- en gecijferdheid, prikkelen de fantasie en stimuleren de creativiteit. Kinderen ontdekken zélf of ze de opdrachten goed hebben gemaakt door de basisdoos om te draaien en het figuur te controleren. Spelend leren, daar draait het om bij Loco!

Leerdoelen:
- Stimuleren van ontluikende geletterd- en gecijferdheid
- Omgaan met de natuur
- Logisch denken
- Vergroten van de woordenschat

Inhoud:
- Loco bambino basisdoos
- Opdrachtenboekje Loco bambino Fien & Teun in de moestuin
- Opdrachtenboekje Loco bambino Fien & Teun met de dieren
- Loco informatiebrochure

Loco Bambino, Mini of Maxi

Loco, wie is er niet mee opgegroeid? Met de basisdoos met steentjes en de losse opdrachtenboekjes leren kinderen spelenderwijs alles over rekenen, taal en lezen.

Loco is een uniek spelsysteem dat bestaat uit een basisdoos en opdrachtenboekjes. Kinderen kunnen dit spel zelf spelen en zelf controleren of ze de opdrachtjes goed hebben gedaan. Loco bestaat al lang, maar heeft een volledige opfrisbeurt gekregen, zodat de spellen weer helemaal bij de tijd zijn. Voor elk kind tussen de 2 en 12 jaar is er een passende editie van Loco.

  • Loco bambino, voor kinderen van 3-5 jaar
  • Loco mini, voor kinderen van 4-8 jaar
  • Loco maxi, voor kinderen van 7-12 jaar

Hoe werkt Loco?

Het Loco principe is voor iedere leeftijd hetzelfde. Kies een opdracht uit het opdrachtenboekje. Open de doos en plaats de tegels in volgorde van de rode vakjes. Leg de doorzichtige deksel op de onderste pagina van het Loco-boekje. Neem de eerste tegel en kijk naar plaatje 1 op de bovenste pagina. Welk plaatje op de onderste pagina hoort hierbij? Leg de tegel op het bijpassende plaatje. Herhaal dit voor alle tegels tot de hele bovenzijde van de basisdoos gevuld is. Klaar? Sluit de doos en draai deze om. Je ziet nu een figuur in kleuren. Controleer of dit overeenkomt het het figuur op de onderste pagina van het opdrachtenboekje.

Productspecificaties

SKU
ZL48723
EAN
9789048748723

Recent bekeken

Loco Bambino Pakket Fien & Teun op de boerderij
LocoBambino Pakket Fien & Teun op de boerderij

Deliverytime

Niet op voorraad
€29,99 Incl. btw
Bekijken
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »