Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Hey Clay Interactieve Boetseerklei Aliens (15 kleuren)

Productomschrijving

Hey Clay Interactieve Boetseerklei Aliens (15 kleuren)

Maak je klaar voor een buitenaardse boetseerervaring met de Hey Clay Interactieve Boetseerklei Aliens (15 kleuren). Deze klei-set biedt kinderen de mogelijkheid om hun eigen unieke en kleurrijke alienwezens te creëren, waardoor hun verbeelding de grenzen van de melkweg overschrijdt.

Met 15 levendige kleuren klei in de set, kunnen kinderen eindeloos experimenteren en hun eigen kosmische wezens boetseren. Elke klei is zacht, flexibel en gemakkelijk te vormen, waardoor kinderen moeiteloos hun alienfiguren kunnen creëren. Met verschillende kleuren tot hun beschikking, kunnen ze de details en texturen toevoegen die hun buitenaardse wezens echt tot leven brengen.

Wat deze boetseerklei echt uniek maakt, is de interactieve component. De set wordt geleverd met een speciale app die kinderen begeleidt tijdens het boetseerproces. De app laat gedetailleerde instructies en inspirerende voorbeelden zien, zodat kinderen meteen aan de slag kunnen. Ze leren stap voor stap hoe ze verschillende soorten aliens kunnen boetseren, van schattige en vriendelijke wezens tot avontuurlijke en mysterieuze buitenaardse wezens. Dit stimuleert niet alleen de creativiteit, maar ook de fijne motoriek en het ruimtelijk inzicht van kinderen.

Veiligheid is onze prioriteit bij Hey Clay. De klei is gemaakt van niet-giftige materialen en is dermatologisch getest, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over de gezondheid van hun kinderen tijdens het speelproces. Daarnaast is de klei herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken, zodat kinderen keer op keer nieuwe aliencreaties kunnen maken.

Productspecificaties

SKU
15019
EAN
4897105241683

Recent bekeken

Hey Clay Interactieve Boetseerklei Aliens (15 kleuren)
Hey ClayInteractieve Boetseerklei Aliens (15 kleuren)

Deliverytime

Niet op voorraad
€17,99 Incl. btw
Bekijken