Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Grennn Speelrijst Paars - 500 gram

Productomschrijving

Grennn Speelrijst Paars

Deze Grennn Speelrijst Paars is voor kinderen erg leuk om mee te spelen. Het is een heerlijk gevoel om lekker met de handen door het rijst te gaan. Het scheppen en gieten van speelrijst geeft een leuk en rustgevend geluid. Spelen met speelrijst heeft een rustgevende werking op het kind. Kinderen zullen het spelen met sensomotorische gekleurde speelrijst geweldig vinden. Het is het ideale speelgoed voor kinderen om te ontdekken. Spelen met speelrijst helpt prikkels te verwerken en te ontspannen.

Wanneer het kind eenmaal is uitgespeeld is de speelrijst eenvoudig op te ruimen. De rijst kan weer terug in het zakje worden gedaan en worden opgeborgen op een droge plek.

Inhoud: 500 gram

Wat is Speelrijst?

Speelrijst is rijst gekleurd in de meest mooiste effen kleuren of kleurmixen. De rijst is gekleurd met voedingskleurstof en is dus geheel vrij van schadelijke stoffen.

Hoe speel je met speelrijst?

Met speelrijst kun je het beste spelen in een speelbak zodat het speelrijst beter bij elkaar zal blijven. Door attributen toe te voegen zoals schepjes en bakjes kunnen kinderen het rijst scheppen en gieten wat leuk is om te doen en bovendien erg rustgevend is. Met verschillende kleuren rijst kunnen de leukste vormen en tekeningen worden gemaakt zoals bloemen en dieren.  

Grennn

Grennn ontwerpt en produceert handgemaakt speelgoed voor kinderen. Het streven is duurzaam en tijdloze ontwerpen van de beste kwaliteit te ontwerpen. Deze items staan op zichzelf en zijn tijdloos, ongeacht de trend. Het uitgangspunt is de belevingswereld van het kind.

 

Recent bekeken

Grennn Speelrijst Paars - 500 gram
GrennnSpeelrijst Paars - 500 gram

Deliverytime

Op voorraad
€6,49 Incl. btw