Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Fitwood Luoto Klimboog (Galdhop Arch) - Wit

Productomschrijving

De Fitwood Luoto Klimboog (Galdhop Arch) - wit voor open-ended play

De Fitwood Luoto Klimboog (Galdhop Arch) - Wit is Open Ended speelgoed en ontworpen om actief spel te stimuleren en diverse ontwikkeling van grove motoriek, coördinatie, balans en kracht te ondersteunen. Klimmen vervult de natuurlijke ingebouwde behoefte van kinderen om nieuwe dingen te leren en leren klimmen is een geweldige manier om fysiek actief te worden en het zelfvertrouwen van kinderen op te bouwen.

Meubelstuk voor kinderen

De Fitwood Luoto Klimboog (Galdhop Arch) - Wit heeft ook veel andere functies naast klimmen. Hij kan gebruikt worden als schommelstoel, speelfort, babygym, goal, kindertafel, speelgoedopberger of als bijzettafel!

Wanneer de klimboog ondersteboven wordt gedraaid, werkt de klimboog van LUOTO als een schommelstoel, perfect voor kleine piraten om in te reizen of om te worden gebruikt als een dromerig slaapnest. Voor dit gebruik raden we aan om het KAURA-kussen te kopen, dat het gebruik van de klimboog als slaapnest veiliger en comfortabeler maakt.

De Fitwood Luoto Klimboog - Berken kan ook worden gebruikt als speelfort, een goal of als babygym. Bedek het met een deken en plaats een kussen (zoals KAURA) eronder om er een speelfort van te maken of hang zintuiglijke prikkels aan enkele van de bovenste sporten om er een babygym van te maken. In zijn boogpositie werkt LUOTO ook als een perfect zaalvoetbaldoel of als goal voor vrijwel elk spel en plezier dat de kinderen kunnen bedenken!

Als hij op zijn kant wordt gedraaid, zodat het bord van de boog naar boven wijst, kan de klimboog als tafel of bureau worden gebruikt. Plaats het tegen een muur om als bijzettafel te dienen of combineer met een klein krukje om het te gebruiken als activiteitentafel voor kinderen om te schilderen, knutselen en spelen.

Als je de boog op zijn kant draait zodat het bord naar de vloer is gericht en tegen een muur (of een andere LUOTO-boog) duwt, wordt het een speelgoedopslag. Geweldig voor grote knuffels of voor kussens en dekens!

De mogelijkheden met de Fitwood Luoto Klimboog zijn eindeloos

De leeftijdscategorie voor het gebruik van de klimboog is 0-9 jaar:
Als bijzettafel werkt de LUOTO voor kinderen en volwassenen van elke leeftijd!

Het frame van de Fitwood Luoto Klimboog (Galdhop Arch) - Wit is gemaakt van duurzaam berkenmultiplex en de sporten zijn van duurzaam gewonnen espen. 

Lazy Lama heeft alle vijf verschillende kleurvariaties van de LUOTO klimboog:
• berk
• wit
• witte berk
• zwart gebeitst
• beige
Houd er rekening mee dat de berkenkleuroptie van de LUOTO-klimboog is behandeld met een pure was om de natuurlijke lichte toon van berkenhout te versterken.

LUOTO klimbogen zijn ontworpen in Finland en gemaakt in de EU. KAURA kussens zijn ontworpen en gemaakt in Finland. Beide zijn ontworpen om een actieve levensstijl te ondersteunen zonder concessies te doen aan design of duurzame waarden.
LUOTO voldoet aan de CE-markeringsvereisten.

Afmetingen

100 (B) x 60 (D) x 54 (H) cm

Productspecificaties

SKU
2006
EAN
6430061242936

Recent bekeken

Fitwood Luoto Klimboog (Galdhop Arch) - Wit
FitwoodLuoto Klimboog (Galdhop Arch) - Wit

Deliverytime

Op voorraad
€399,00 Incl. btw
Ga je verder op onze website, dan ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »