Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Schleich Bayala Lama Eenhoorn Veulen (70743)

Schleich Bayala Lama Eenhoorn Veulen (70743)
Productomschrijving

Schleich Bayala Lama Eenhoorn Veulen (70743)

Op welke wei van heeft dit schattige Schleich Bayala | Lama Eenhoorn Veulen zitten rondspringen, dat ze zo onder de glitters zit? De hoeven en poten zitten nog helemaal onder de glitters. Maar dat is geen probleem; het ziet er best mooi uit. Bijna net zo mooi als die prachtige, glinsterende bloem op haar kop. Deze kleine 'lamahoorn' vindt het simpelweg heerlijk om zichzelf te versieren met bloemetjes.

Schleich

Een rijke fantasiewereld die de zintuigen en creativiteit van kinderen prikkelt, dat is waar Schleich om bekend staat. Het bedrijf dat in 1946 met Friedrich Schleich begon met het maken van poppen is uitgegroeid tot maker van gedetailleerde, realistisch uitgevoerde dieren en fantasiefiguren. Speelgoed waarmee kinderen speelwerelden creëren waarin alles mogelijk is. 

Schleich Kwaliteit

Schleich staat voor kwalitatief, realistisch en gedetailleerd speelgoed, gemaakt om de ontwikkeling van kinderen te stimuleren. De hand beschilderde speelfiguren komen zo vanuit de natuur de kinderkamer in en zijn een beleving voor alle zintuigen. Met vormen en texturen die gebaseerd zijn op de echte dieren, zien de speelfiguren er niet alleen levensecht uit, maar voelen ze ook bijna zo aan. Geïnspireerd door de natuur en door kinderen worden de figuren in samenwerking met internationale deskundigen met heel veel aandacht voor details vormgegeven en beschilderd.

Verschillende dieren thema's

Met de authentieke dieren uit de Wild Life, Farm World, Horse Club en Dinosaurs themawerelden wekt Schleich bij jong en oud enthousiasme voor de natuur. Maar ook wezens uit mythische werelden inspireren tot de spannendste verhalen. Van Bayala-wezens zoals elfen en eenhoorns tot machtige monsters en draken uit de Eldrador Creatures themawereld.

De Schleich figuren worden gemaakt van verschillende soorten kunststoffen en lakken zodat ze klaar zijn voor fantasievolle avonturen. Alle items van Schleich worden met dezelfde materialen en volgens dezelfde hoge normen geproduceerd.

In de kinderkamer komen de Schleichfiguren allemaal samen in dezelfde wereld en vormen dieren, eenhoorns, zeemeerminnen, dino’s en monsters één grote familie.

Productspecificaties

SKU
4059433552262
EAN
4059433552262

Recent bekeken

Schleich Bayala Lama Eenhoorn Veulen (70743)
SchleichBayala Lama Eenhoorn Veulen (70743)

Deliverytime

Niet op voorraad
€15,99 Incl. btw
Bekijken