Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Boek Het Huttenboek voor jonge klussers

Boek Het Huttenboek voor jonge klussers
Productomschrijving

Het Huttenboek voor jonge klussers

Elk kind heeft een hut. Een deken over twee stoelen, een open plek onder een struik of zelfs een boomhut. Een plek waar je je kunt terugtrekken en die helemaal van jezelf is.

Theatermaker Susanne Roos ging op bezoek bij twaalf verschillende hutten en interviewde de jonge bouwers. Ze ging op zoek naar kinder-klustips en bouwverhalen. Hoe kun je veilig timmeren? Hoe leer je een boormachine gebruiken? Wat is een wilgentakkenhut? Tegelijk ontdekte Susanne Roos hoeveel verschillende betekenissen hutten kunnen hebben. En dat het eigenlijk niet om de hut zelf gaat, maar om het bouwen ervan. En met wie je dat doet: een zus, een opa of een vriendje uit de buurt.

Het huttenboek voor jonge klussers is een ode aan spelen, fantasie en zelfstandigheid. Een boek over modder, zagen en schaafwonden die geen pijn doen. Geen kant-en-klare bouwtekeningen, maar juist een boek dat aanzet tot fantaseren. Niet zoeken naar dé perfecte plank, maar gebruiken wat je tegenkomt. Een boek waarin je steeds nieuwe ontdekkingen kunt doen. De mooiste hutten zijn namelijk nooit helemaal af, maar groeien een leven lang met je mee.

Auteur: Susanne Roos
Uitgever: Singel
Bindwijze: gebonden
Aantal bladzijden: 128
Afmetingen: 17x24cm
Leeftijd: 7+

Productspecificaties

SKU
SA24057
EAN
9789021424057

Tags

Recent bekeken

Boek Het Huttenboek voor jonge klussers
BoekHet Huttenboek voor jonge klussers

Deliverytime

Op voorraad
€17,99 Incl. btw