Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Djeco Geheim Dagboek met Magische Pen en Slot | Melissa

Djeco Geheim Dagboek met Magische Pen en Slot | Melissa
Productomschrijving

Djeco Geheim Dagboek met Magische Pen en Slot | Melissa

Bewaar je mooiste aantekeningen en notities in het prachtige Djeco Geheim Dagboek met Magische Pen en Slot | Melissa. Met de magische pen schrijf je onzichtbare berichten, deze zie je alleen wanneer je er met het lampje uit de speciaal meegeleverde pen op schijnt. Het mooie dagboek heeft in totaal 86 gelinieerde pagina's en prachtige illustraties.

Inclusief slot met 2 sleuteltjes. 

Djeco

Het familiebedrijf Djeco is in 1954 opgericht door moeder Véronique Michel-Dalès. Zij bedacht leerspelletjes, zoals ‘Lotto’ en ‘Vlooienhuis’. Deze mooie, intelligente en leuke spelletjes van Djeco (de naam verwijst naar de gekko, een kleine hagedis die geluk brengt) hebben veel succes en worden in de jaren 60 vier keer gekozen tot speelgoed van het jaar.

Het familiebedrijf valt in slaap en kleine Frédéric wordt groot. In 1989 besluit de jongeman om Djeco wakker te kussen en van het familiebedrijf zijn speelterrein te maken. Hij vestigt zijn kantoor in het voormalige magazijn. In het begin reist hij de wereld rond om speelgoed te importeren dat in Frankrijk niet bestaat. Het kleine Franse bedrijf is nog steeds doordrongen van zijn wereldvisie. Dan droomt hij van speelgoed dat niet op de markt te vinden is. Hij hoeft het dus alleen nog maar te bedenken!

Speelgoed om van te leren

Dankzij zijn kunstzinnigheid, die uniek is in de speelgoedwereld, vindt hij in 1997 een collectie leerspeelgoed uit. Houten puzzels, houten speelgoed en kartonnen puzzels vormen de fundamenten van het assortiment, dat vervolgens wordt uitgebreid met kaartspellen en gezelschapsspellen.

Sinds het begin van het avontuur is het speelgoed van Djeco in vele talen en voor alle kinderen van de wereld vertaald. Maar liefst in meer dan 60 landen spelen kinderen met Djeco speelgoed!

Knutselen

De knutselitems van Djeco zijn werkelijk fantastisch. Van glitterpennen tot complete tekenkoffers en van Origami tot Kralen rijgen. Kleien, knippen en plakken, het kan allemaal. 

De knutselboxen zijn voor de iets oudere kinderen. Maak je eigen caleidoscoop of leer je liever aquarellen? 

Ook Hamertje Tik is een klassieker.

Stickers en Tattoo's

Zoek je mooie stickervellen? Kijk dan eens naar de collectie van Djeco. Je kan kiezen uit wel 10 verschillende thema's. Ook de huidvriendelijke tattoo's hebben veel verschillende prints.

Muziekdoosjes

Djeco heeft een mooi assortiment speeldoosjes in de collectie. Berg je sieraden of geheime spulletjes goed op in het bakje of de lade. Heb je nog meer geheimen? Dan is een van de magische dagboeken iets voor jou!

Paraplu's

Zit de R weer in de maand? Dan zet je paraplu maar bij de voordeur klaar! Gelukkig heeft Djeco heel veel mooie en schattige kinderparaplu's!

Productspecificaties

SKU
DD03617
EAN
3070900036178
Afmeting
A5-formaat | 15 x 19,5 x 1,5 cm
Bijzonderheden
86 pagina's

Recent bekeken

Djeco Geheim Dagboek met Magische Pen en Slot | Melissa
DjecoGeheim Dagboek met Magische Pen en Slot | Melissa

Deliverytime

Op voorraad
€9,99 Incl. btw