Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Candylab Toys Candycar Mail Postbode

47% sale
Productomschrijving

Candylab Toys Candycar Mail Postbode

Betreed de charmante wereld van Candylab Toys met de Candycar Mail Postbode - een onweerstaanbare speelgoedauto die de essentie van vriendschap, communicatie en avontuur vangt en zowel kinderen als volwassenen zal betoveren!

De Candycar Mail Postbode is veel meer dan zomaar een speelgoedauto; het is een eerbetoon aan degenen die verhalen en vreugde verspreiden. Met de hand vervaardigd uit duurzaam hout en met oog voor de kleinste details, brengt deze postauto de magie van brieven en pakketjes rechtstreeks naar je speelruimte.

De postauto is een visuele traktatie, met zijn fijne afwerking en authentieke postlogo. De Candycar Mail Postbode nodigt uit tot zowel fantasierijk spel als het ontdekken van de waarde van communicatie en verbinding.

Of het nu op denkbeeldige avonturen door de buurt rijdt of naast andere Candycar-karretjes staat als een eerbetoon aan degenen die de wereld met brieven verrijken, de Candycar Mail Postbode belooft urenlang spelplezier en tegelijkertijd leert het kinderen over empathie en het belang van verbinding.

  • Afmeting: L 8,4 x 4 x 6,6 cm
  • Materialen: Massief beukenhout, verf op waterbasis en blanke urethaanlaag. ABS kunststof wielen.

Productspecificaties

SKU
CLT-CND U072
EAN
853470008973

Recent bekeken

Candylab Toys Candycar Mail Postbode
Candylab ToysCandycar Mail Postbode

Deliverytime

Op voorraad
€18,99€9,99 Incl. btw