Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Moluk Bilibo Geel

Productomschrijving

De Moluk Bilibo Geel voor oneindig veel speelplezier

Ontdek de veelzijdige Moluk Bilibo Geel! Wat een Bilibo is, kan je niet in 1 woord zeggen. Het lijkt op een grote schelp of een half ronde bal, maar dan in een felle kleur en heel stevig, met twee gaten vooraan. Kan je met de Bilibo schommelen, sleeën of gebruik je deze als stepping stone?

De Moluk Bilibo prikkelt de zintuigen van kinderen

De Bilibo is ontworpen om de zintuigen te prikkelen en de motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen. Met zijn vloeiende rondingen en zachte, aangename textuur nodigt hij kleine handjes uit om te verkennen en te ontdekken.

In de handen van kinderen verandert deze schelp in een poppenbed, een schat, een schaal voor sneeuwballen, een tunnel voor treintjes, een boot in bad, een helm... Ze kunnen ermee glijden, rollen, springen, draaien en veel meer. Bilibo is speelgoed met oneindig veel mogelijkheden en een inspiratiebron voor tal van nieuwe spellen.

Bilibo voor binnen en buiten spelen

Of het nu binnen of buiten is, de Bilibo is geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Het prikkelt de creativiteit en bevordert de sociale interactie en samenwerking tussen kinderen. Het is ook een geweldige aanvulling op speelruimtes, kinderdagverblijven, scholen en therapiecentra.

De Bilibo is gemaakt van duurzaam en 100% veilig kunststof, vrij van schadelijke stoffen zoals BPA, ftalaten en latex. Hij is ook gemakkelijk schoon te maken, zodat ouders zich geen zorgen hoeven te maken over rommelig speelplezier.

Haal de Moluk Bilibo vandaag nog in huis en geef je kinderen een speelervaring vol fantasie en plezier. Laat ze hun eigen wereld creëren en hun grenzeloze verbeelding verkennen met dit unieke en veelzijdige speelgoed.

Technische gegevens van de Bilibo

De afmetingen van de bilibo zijn 39 x 39 x 22 cm
100% recyclebaar, gemaakt van kunststof

Productspecificaties

SKU
5043012
EAN
7640153430120

Recent bekeken

Moluk Bilibo Geel
MolukBilibo Geel

Deliverytime

Op voorraad
€35,95 Incl. btw