Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Jellycat Knuffel Storm Octopus Baby

Productomschrijving

Jellycat Knuffel Storm Octopus Baby

Ontmoet deze blauwe Knuffel Storm Octopus Baby. Zijn naam is Storm. En hij heeft lange blauwe tentakels die je kindje goed vast kan houden. Wordt Storm je nieuwe vriendje? Hij kijkt je vrolijk aan en is heel zacht. Baby Storm is 7 x 7 x 14 cm.

Laat de knuffel nooit zonder toezicht in bed bij je baby.

Over Jellycat
De supervrolijke knuffels van het merk Jellycat hebben wel een hele hoge aaibaarheidsfactor. Bij Jellycat hebben ze een passie voor design en dat zie je terug in de meest originele ontwerpen. De knuffels van Jellycat zijn hip, hebben een grappig uiterlijk en zijn altijd bovendien heerlijk zacht. Omdat de knuffels worden gemaakt voor baby’s en kleine kinderen heeft veiligheid de hoogste prioriteit.

Aan de productie en de materialen wordt daarom buitengewoon veel aandacht geschonken en alle knuffels voldoen aan de eisen en richtlijnen voor veilig baby- en kinderspeelgoed.
Maar ook op maatschappelijk vlak neemt Jellycat de nodige verantwoordelijkheid door bijvoorbeeld met alle productiepartijen afspraken te maken over verantwoorde arbeidsomstandigheden.

Productspecificaties

SKU
STB4OC
EAN
670983116632
Leeftijd
Geschikt voor kinderen vanaf de geboorte
Afmeting
7 x 7 x 14 cm

Recent bekeken

Jellycat Knuffel Storm Octopus Baby
JellycatKnuffel Storm Octopus Baby

Deliverytime

Op voorraad
€16,95 Incl. btw