Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending
0
0
Gratis verzending vanaf € 50,-
Klanten beoordelen ons met een 9,5
Snelle Verzending

Goki Evenwichtsspel - Toren Regenboog

Goki Evenwichtsspel - Toren Regenboog
Productomschrijving

Goki Evenwichtsspel-Toren-Regenboog

Laat je kinderen hun behendigheid en evenwicht uitdagen met het Goki Evenwichtsspel - Toren Regenboog. Dit kleurrijke en boeiende spel is een geweldige manier om de motorische vaardigheden van je kinderen te ontwikkelen.

Het Goki Evenwichtsspel - Toren Regenboog is niet zomaar een spel; het is een uitdagend avontuur waarbij kinderen hun concentratie, hand-oog coördinatie en geduld op de proef kunnen stellen. Met zijn levendige regenboogkleuren en stevige constructie zal deze evenwichtstoren de aandacht van je kinderen vasthouden.

Doel van het evenwichtsspel

Het doel van het spel is om de regenboogkleurige blokken één voor één uit de toren te verwijderen en ze bovenop de toren te plaatsen, zonder dat de toren instort. Elke keer dat een blok wordt verwijderd, wordt de toren steeds instabieler, wat voor de nodige spanning en sensatie zorgt.

Met het Goki Evenwichtsspel - Toren Regenboog kunnen kinderen hun fijne motoriek verbeteren en hun hand-oog coördinatie verfijnen. Ze moeten voorzichtig zijn bij het verwijderen en plaatsen van de blokken om ervoor te zorgen dat de toren niet instort. Het spel daagt hun geduld en precisie uit, terwijl ze strategische beslissingen nemen om de toren in evenwicht te houden.

Speel samen of alleen

Dit evenwichtsspel is niet alleen leuk om individueel te spelen, maar ook voor speelsessies met vrienden of familie. Ze kunnen elkaar uitdagen om de hoogste toren te bouwen of om de beurt een blok te verwijderen zonder dat de toren valt. Het zorgt voor spannende en interactieve momenten vol gelach en opwinding.

De kenmerken van Goki Evenwichtsspel-Toren-Regenboog

spel bestaat uit 48 onderdelen
2 - 8 deelnemers
Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

 

Productspecificaties

SKU
56820
EAN
4013594568203

Recent bekeken

Goki Evenwichtsspel - Toren Regenboog
GokiEvenwichtsspel - Toren Regenboog

Deliverytime

Op voorraad
€15,95 Incl. btw